K Kadirxd Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #1 Merhaba. Ben yeni işlemci aldığım için Ryzen 5 2600X işlemcimi söküp yenisini takacağım lakin stok fanın vidalarını çıkaramıyorum, cıkmıyorlar. Tornavida ile sola ceviriyorum dönmuyorlar bile. Nasıl cıkarabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2022
Merhaba. Ben yeni işlemci aldığım için Ryzen 5 2600X işlemcimi söküp yenisini takacağım lakin stok fanın vidalarını çıkaramıyorum, cıkmıyorlar. Tornavida ile sola ceviriyorum dönmuyorlar bile. Nasıl cıkarabilirim?
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #2 Yalama olmuş olabilir mi? Uzun zamandır stok fan kullanmıyorum fotoğraf atma şansınız var mı? Artı 0 Eksi
KS KS K Kadirxd Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #3 İlk defa islemciyi sokmeye calistim Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #4 Kadirxd dedi: İlk defa islemciyi sokmeye calistim Genişletmek için tıkla... Termal macun tutuyor olabilir. Artı 0 Eksi
Kadirxd dedi: İlk defa islemciyi sokmeye calistim Genişletmek için tıkla... Termal macun tutuyor olabilir.
KS KS K Kadirxd Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #5 Bir de 4 vida birden cikmiyor Vidaları tutabilirmi termal macun Stok fan vidaları sola dönmüyorlar bile Artı 0 Eksi
Bir de 4 vida birden cikmiyor Vidaları tutabilirmi termal macun Stok fan vidaları sola dönmüyorlar bile
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #6 Kadirxd dedi: Bir de 4 vida birden cikmiyor Vidaları tutabilirmi termal macun Genişletmek için tıkla... Hayır işlemciyi tutuyor olabilir. Vidalar hiç mi dönmüyor? Yoksa boşa mı dönüyor? Kadirxd dedi: Bir de 4 vida birden cikmiyor Vidaları tutabilirmi termal macun Stok fan vidaları sola dönmüyorlar bile Genişletmek için tıkla... Biraz aban. Artı 0 Eksi
Kadirxd dedi: Bir de 4 vida birden cikmiyor Vidaları tutabilirmi termal macun Genişletmek için tıkla... Hayır işlemciyi tutuyor olabilir. Vidalar hiç mi dönmüyor? Yoksa boşa mı dönüyor? Kadirxd dedi: Bir de 4 vida birden cikmiyor Vidaları tutabilirmi termal macun Stok fan vidaları sola dönmüyorlar bile Genişletmek için tıkla... Biraz aban.
KS KS K Kadirxd Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #7 Hiç dönmüyorlar Artı 0 Eksi
N0vaBetrayel Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 2.757 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Almanya / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2022 #8 Kadirxd dedi: Bir de 4 vida birden cikmiyor Vidaları tutabilirmi termal macun Stok fan vidaları sola dönmüyorlar bile Genişletmek için tıkla... Çapraz şekilde çıkarın vidaları, görsel atabilir misin? Artı 0 Eksi
Kadirxd dedi: Bir de 4 vida birden cikmiyor Vidaları tutabilirmi termal macun Stok fan vidaları sola dönmüyorlar bile Genişletmek için tıkla... Çapraz şekilde çıkarın vidaları, görsel atabilir misin?
KS KS K Kadirxd Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #9 Anakart zarar görmesin Hamza Ensar Sağlam dedi: Hayır işlemciyi tutuyor olabilir. Vidalar hiç mi dönmüyor? Yoksa boşa mı dönüyor? Biraz aban. Genişletmek için tıkla... . Artı 0 Eksi
Anakart zarar görmesin Hamza Ensar Sağlam dedi: Hayır işlemciyi tutuyor olabilir. Vidalar hiç mi dönmüyor? Yoksa boşa mı dönüyor? Biraz aban. Genişletmek için tıkla... .
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #10 Kadirxd dedi: Anakart zarar görmesin Genişletmek için tıkla... Anakarta zarar gelmesi imkansız. Anakartı tutmuyor o soğutucu. Arkada plaka var onu tutuyor. Artı 0 Eksi
Kadirxd dedi: Anakart zarar görmesin Genişletmek için tıkla... Anakarta zarar gelmesi imkansız. Anakartı tutmuyor o soğutucu. Arkada plaka var onu tutuyor.