R5 2600X üzerindeki yazıların hangisi garanti numarası?

HarbiTehlike

Centipat
Merhaba, elimde bir adet Ryzen 5 2600X var. Kutulu ancak eski sahibi üstüne bant geçip sonra sökünce barkodun yarısı görünmüyor sayılar yarım yamalak kalmış durumda ve faturasıda kayıp ama işlemcinin 1.5 yıl garantisi devam ediyor. Bu işlemcinin üzerindeki hangi yazı garanti sorgulayacağım zaman kullanacağım yazıdır? Toplam 5 satır yazı var, en alttaki "madein malysya" onun üstü "diffused in usa"
Yazıyor ve bunların olmadığını biliyorum. Geriye üstten aşağıya 3 satır kalıyor. Bunların hangisi veya hangileri garanti nosudur? Bu arada ürünün nereden alındığıda belli değil teker teker her distribütörü deneyeceğim.

Arkadaşlar buldum. En üstten aşağıya doğru üçüncü satırdaki numara seri numarasıymış ve evet dolandırılmışım bu yüzden fatura vermedi yok falan yaptı. Bana 5-6 aylık olduğunu söylemişti ancak 2 yıllıkmış :D. Allah'tan çalışıyor :). Bütün AMD distribütörlerinin garanti sorgulama ekranından sorgulayıp buldum...

Hocam ürünün nereden alındığı belli değil ve fatura yok. Bence garantiyi çok zorlamayın. Adamlar faturalı Mali zor yapıyor bazen kullanıcı hatası deyip yolluyor, faturasızı kabul etmezler bence.

Faturası yoksa işlem yapılmaz garanti için zaten. Çok sorgulamanıza gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı