R5 2600X ve GTX 1650S sistemin sıcaklık değerleri

Batwo

Kilopat
Katılım
6 Aralık 2015
Mesajlar
1.129
Çözümler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Satış Operasyon Uzmanı
Arkadaşlar merhabalar, sistemi toplayalı yaklaşık 2 hafta oldu. Battlefield 5'te işlemcinin fazla ısındığını gördüm kafama takıldı sormak istedim. Kasamda sadece egzoz fan var ve işlemcimi stok soğutucuyla kullanıyorum. Termal macun sipariş ettim termal macun yenileceğim ve en yakın zamanda öne ve üste fan ekleyeceğim. Görselde paylaşacağım voltage değerleri sıcaklık değerleri boştaki hali. Ayrıca Rocket League oynarken falan 64'ü geçmiyor ekran kartım zaten 61 dereceyi geçmiyor fakat BF5'te 90 dereceleri gördü ekran kartı 67 69 değerlerinde gezerken, termal macun değişimi ve fan ekleme yeterli olacak mıdır? Sistem özelliklerim;
MSI B450M GAMING Plus Max.
AMD Ryzen 5 2600X.
Corsair Vengeance LPX 8x2 3000 MHz.
Samsung Evo 860 250 GB SSD.
MSI GTX1650 Super Gaming X.
MSI Vampiric 010M.
FSP 500W ( fakat Hydro istemiştim bu diğer versiyonu var AC serisi FSP'nin o Power'a sahibim.

Adsız.png


Şu anki değerler sizce ne durumdadır. Çok konu açılmış bununla ilgili fakat tatmin edici cevap bulamadığımdan açmak istedim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın hava sirkülasyonu kötü olabilir. Ama 2 haftalık bir sistemde termal macun değişiminin bir işe yaracağını pek sanmıyorum. Ek soğutucu işe yarayabilir veya kasanın yan kapağını çıkarıp deneyebilirsin.
 
Akşam işten sonra birde öyle deneyeyim sanki voltaj biraz fazla gibi geldi ama bilemedim. Şöyle birşey var ama dediğim gibi rocket league falan tamam hafif oyun ama illa ki sıkıntı olsa fark eder her oyunda yapar diye düşünüyorum boşta sıcaklık değerleride ideal bf5 biraz kastırıyor hava sirkülasyonu olmadığından da işlemci ısınıyor ama sadece işlemci ısındığı için kafam karıştı işin özü.
 

Geri
Yukarı