R5 2600x ve MSI B350M Uyumluluk Sorunu

meetal01

Hectopat
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacim var. Yeni sistem topladım. Ryzen 5 2600x anakart olarak ise MSI B350M VD Plus aldim. Bugün toplamak istediğimde ekrana görüntü gelmedi. Bazi forumlarda anakarta BIOS guncellemesi atman gerek vb. şeyler söylendi fakat bunun için 1.nesil islemci gerekiyor. Ne yapmam gerek?

Ürün incehesap.com'dan alındı. BIOS update icin MSI subesi Servis Point'in numarasini verdi. Fakat anakarti servise yollayacak zamanim yok. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer sorun yaşıyorum. Önünde bazı seçenekler var. BIOS güncellemesini kendin yapacaksan AM4 soket uyumlu bir işlemci bulman gerekiyor. Anakartın sayfasında uyumlu işlemciler listesi vardır. Genellikle Ryzen 1000 serisi, Athlon X4 950 ve A-Seisi APU'lar uyumlu oluyor. Yaşadığın yerdeki bilgisayarcılara gidip durumu izah etmeye çalışabilirsin ama beklenti oluşturma derim. Kimse bir şey bilmiyor. Bu işlemcilerden bulamazsan anakartı servise göndermeden önce uygulayabileceğin daha çabuk gerçekleşebilecek bir başka yöntem daha var. AMD'den emanet bir A6-9500 APU'su isteyebiliyorsun. Ben de aynı şekilde bekliyorum.

Tam olarak bununla ilgili açtığım konuda detayları bulabilirsin: BIOS güncellemesi için A6-9500, Athlon X4 950 ve benzeri işlemci bulma

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı