R5 2600X ve RTX 2060 Sistem ısınıyor

Bende GTX 1050 Ti vardı 90 C görmüşlüğüm vardı Fortnite'da bir temiz kurulum yaptım 60C üstü çıkmıyor belki sizde de işe yarar :D.

Sizde UV yapabilirsiniz hocam.
abi bu ne demek? Daha detayli anlatir misin? Zararlari olur mu karta
Gittim 2000 TL ye sifir RX 5500xt Aldim asusun. Fifada titremeler kirilmalar var diye gtx 1080 ikinci el ile degistirdim kutusu bile yok simdi.. ne guzel isinma filan yoktu amd de. Panikle aceleyle is yapan kafami sevsinler.

abi bu ne demek? Daha detayli anlatir misin? Zararlari olur mu karta
Gittim 2000 TL ye sifir RX 5500xt Aldim asusun. Fifada titremeler kirilmalar var diye gtx 1080 ikinci el ile degistirdim kutusu bile yok simdi.. ne guzel isinma filan yoktu amd de. Panikle aceleyle is yapan kafami sevsinler.
Hocam kartın ihtiyacı olan gücü yine veriyorsun ama fazlasını vermiyorsun. Hal böyle olunca kart ısınmıyor voltajını düşürüyorsun yani. İşin yoksa halledebiliriz. Oyunlarda kaç derece oluyor?

Kasanızın ön panelini çıkartıp tekrar sıcaklık kontrolü yapar mısınız?(Ön panel büyük ihtimal tırnaklıdır alttan çekip çıkarırsınız.) Kasanın ön paneli mesh olmayınca böyle ısı sorunları çıkabiliyor

Hocam kartın ihtiyacı olan gücü yine veriyorsun ama fazlasını vermiyorsun. Hal böyle olunca kart ısınmıyor voltajını düşürüyorsun yani. İşin yoksa halledebiliriz. Oyunlarda kaç derece oluyor?
Hocam sorunu çözdüm gerek kalmadı yinede teşekkür ederim

Kasanızın ön panelini çıkartıp tekrar sıcaklık kontrolü yapar mısınız?(Ön panel büyük ihtimal tırnaklıdır alttan çekip çıkarırsınız.) Kasanın ön paneli mesh olmayınca böyle ısı sorunları çıkabiliyor

Hocam ön paneli çıkarıp denedim ( zorlayıp tırnağı kırdık ama olsun:) dediğiniz gibi sıcaklık -15 cıvarı düştü . %100 yükte en fazla 62 derece oluyor ekran kartı. Ön panele bir mesh mod yapmak lazım bakalım araştırıyorum.

Hocam sorunu çözdüm gerek kalmadı yinede teşekkür ederim

Hocam ön paneli çıkarıp denedim ( zorlayıp tırnağı kırdık ama olsun:) dediğiniz gibi sıcaklık -15 cıvarı düştü . %100 yükte en fazla 62 derece oluyor ekran kartı. Ön panele bir mesh mod yapmak lazım bakalım araştırıyorum.
İlk sistem topladığım zaman bende ön tarafı kapalı nefes alamayan kasa alarak sizin düştüğünüz hataya düşmüştüm sistem resmen alev alıyordu. Daha sonrasında mb511 kasaya geçtim rahat etti sistem. Size de tavsiyem kasanızı değiştirin en temiz çözüm o olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı