R5 2600X vs R5 2600 sistem

Bütçe
6500₺

Satanay

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ege Bölgesi
Merhaba arkadaşlar, 2 PC arasında kaldım. İkisi de hemen hemen aynı performansı verecektir fakat ben anakartlardan, SSD'lerden ve PSU kalitesinden pek anlamam. Bu iki PC arasından hangisini seçmek daha doğru olur? Hangisi malzeme kalitesinden daha iyidir ve uzun süre götürür? Hangisinin anakartı sonraki nesiller için uyumludur hiç bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa aranızdan çok sevinirim.

Ayrıca bütçe 6500₺. Bunları alma daha iyisini al diyebileceğiniz bir sistem varsa atabilirsiniz. Yarı render yarı oyun için kullanacağım PC'yi. Şimdiden teşekkürler.

Not: İkinci fotoğraftaki PC düzenlenmiştir. 2600X ve 512 GB SSD takılmış halidir.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    33,2 KB · Görüntüleme: 54
  • adsız 2.png
    adsız 2.png
    15,2 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası pek fark etmez ama İntel için anakartlar biraz daha pahalı gibi. i5-10400F ise Ryzen 2600X'ten 225₺ daha pahalı. Bu durumda neyden kısmam gerektiğini de bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı