R5 3400G CS:GO'da 45 FPS veriyor

Alierdem.k

Femtopat
Katılım
27 Eylül 2020
Mesajlar
3
PC özelliklerim R5 3400G, 8 GB RAM 3000 MHz (tek modül), 240 GB SSD. 1 saat önce PC'ye CS:GO kurdum. En düşük ayarlarda 40-45 FPS aldım. Normal mi yoksa işlemcim mi sorunlu? Kasayı 4 gün önce aldım. 50 FPS üstü görmedim. Veya işlemcinin gücü mü bu kadar?
 
İşlemci apu ekran kartı yok

nasıl kuruluyor bilmiyorum ilk bilgisayarım


Isı değerlerine nasıl bakılıyor bilmiyorum ve grafik ayarları düşükte
Düşükte ise en azından 60 FPS üstü vermesi gerektiğini düşünüyorum. İlginç. Açıkçası APU sistemler konusunda uzman sayılabilecek bir tecrübem yok ben genel olarak karşılaştığımız sorunlardan birinin çözümünü söyledim. Ancak ilginç ki düşük ayarlarda 60 FPS bile alamıyorsunuz. Şimdi ben bu durumda 60 FPS az dersem yanlış bir yargıda bulunabilirim çünkü sistem APU. APU sistemlerde RAM etkisi çok büyük olabiliyor. CS:GO işlemci ağırlıklı bir oyun bu durumda işlemciniz hem grafik bölümünü hem de kendi üzerine yüklenen ağırlığı kaldırmaya çalışıyor. Bu durumda ya ısınıyor ve zaten az olan performans daha da düşüyor. Ya da RAM kıtlığına giriyor çünkü zaten 2 GB Windows 10 home kullanıyor. Geri kalan 6 GB oyun , dahili ekran kartı ve diğer işler arasında bölüştürülüyor yanı bir nevi RAM darboğazı. Eğer bunlardan biri değilse sorun o zaman bu konuda başkasından yardım almanızı tavsiye ediyorum.
 
Son düzenleme:
Afterburner ile uğraşmanıza gerek yok. Zaten CS güncel olarak Afterburner'ı engelliyor. Ctrl+Shift+O ya basarak bilgilere ulaşabilirsiniz. Sağ üstte çıkar bilgi ekranı.
 
Adam gibi yaz, imla kurallarına uy.

Kardeşim nasıl daha uyayım neyi eksik cümlenin hem sen neden buna boş duyar kasıyosunki böyle yazdığım cümleyimi anlamıyorsun ne var?
Düşükte ise en azından 60 FPS üstü vermesi gerektiğini düşünüyorum. İlginç. Açıkçası APU sistemler konusunda uzman sayılabilecek bir tecrübem yok ben genel olarak karşılaştığımız sorunlardan birinin çözümünü söyledim. Ancak ilginç ki düşük ayarlarda 60 FPS bile alamıyorsunuz. Şimdi ben bu durumda 60 FPS az dersem yanlış bir yargıda bulunabilirim çünkü sistem APU. APU sistemlerde RAM etkisi çok büyük olabiliyor. CS:GO işlemci ağırlıklı bir oyun bu durumda işlemciniz hem grafik bölümünü hem de kendi üzerine yüklenen ağırlığı kaldırmaya çalışıyor. Bu durumda ya ısınıyor ve zaten az olan performans daha da düşüyor. Ya da RAM kıtlığına giriyor çünkü zaten 2 GB Windows 10 Home kullanıyor. Geri kalan 6 GB oyun, dahili ekran kartı ve diğer işler arasında bölüştürülüyor yanı bir nevi RAM darboğazı. Eğer bunlardan biri değilse sorun o zaman bu konuda başkasından yardım almanızı tavsiye ediyorum.

Kanka birkaç tane FPS testine baktım tek RAM'li 3400G sistemler 80 90,ikililer çok daha yüksek alabiliyor neden 50'ye kadar düştüğünü bende anlamadım.
 
Kardeşim nasıl daha uyayım neyi eksik cümlenin hem sen neden buna boş duyar kasıyosunki böyle yazdığım cümleyimi anlamıyorsun ne var?


Kanka birkaç tane FPS testine baktım tek RAM'li 3400G sistemler 80 90,ikililer çok daha yüksek alabiliyor neden 50'ye kadar düştüğünü bende anlamadım.

Bende apu sistem var r3 2200g cs’de 1080p low ayarlarda 100 fps alıyorum anlamadım gitti
Oyunun ayarlarında vsync açıkmı eğer açıksa bu çok normaldir
 

Yeni konular

Geri
Yukarı