Peaky_Ducks
Femtopat
Beki üst modele geçerken neye geçeyimYeterli olur.
Beki üst modele geçerken neye geçeyimYeterli olur.
Anlamadım.Beki üst modele geçerken neye geçeyim
Sorun şuki 4. Nesil o ama ben 3. Nesilden sonra apu destekleyen anakart bulamadım. Onun için bide anakart önerirsiniz güzel olur![]()
AMD Ryzen 5 PRO 4650G Altı çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AMD Ryzen 5 PRO 4650G Altı çekirdek 3.70 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
3400G'den daha iyi bir işlemci burada takacagınız anakartta önemli unutmayın.
Dedimya ekran kartından sonra apuyu satım işlemciyi değiştireceğimi öneri de bulunurmusunAnlamadım.
Nasıl bulamadınız? A320 bile BIOS güncellemesi ile 4.nesil Ryzen işlemcileri destekliyor. Aklınızdaki anakart nedir?Sorun şuki 4. Nesil o ama ben 3. Nesilden sonra apu destekleyen anakart bulamadım. Onun için bide anakart önerirsiniz güzel olur
2 el düşünüyorum zatenSarı sitede 1 yıl garantili bir ilan buldum. Modeli Ryzen 5 Pro 4650G. Ayrıca param güvende ile alabiliyorsunuz. Ben işlemcinin sıfır alınmasının para israfı olduğunu düşünüyorum. Arızalanması çok zor bir bileşen. Hem garantisi de varmış zaten. Sıfırdan farksız olacağı aşikâr. Buyrun link.
Bios nasıl yapılır bilmiyorumNasıl bulamadınız? A320 bile BIOS güncellemesi ile 4.nesil Ryzen işlemcileri destekliyor. Aklınızdaki anakart nedir?
450m proNasıl bulamadınız? A320 bile BIOS güncellemesi ile 4.nesil Ryzen işlemcileri destekliyor. Aklınızdaki anakart nedir?
450m proNasıl bulamadınız? A320 bile BIOS güncellemesi ile 4.nesil Ryzen işlemcileri destekliyor. Aklınızdaki anakart nedir?
Sorun şuki 4. nesil o ama ben 3. nesilden sonra APU destekleyen anakart bulamadım. Onun için bir de anakart önerirsiniz güzel olur.
Bios zımbırtısı kafamı karıştırıyor 4. Nesil işlemci çalıştırımı?AM4 anakart ile çalışır hocam.
![]()
Gigabyte GA-A320M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte GA-A320M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
BIOS nasıl yapılır bilmiyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.