R5 3400G nasıldır?

3400G'den daha iyi bir işlemci burada takacagınız anakartta önemli unutmayın.
Sorun şuki 4. Nesil o ama ben 3. Nesilden sonra apu destekleyen anakart bulamadım. Onun için bide anakart önerirsiniz güzel olur

Sarı sitede 1 yıl garantili bir ilan buldum. Modeli Ryzen 5 Pro 4650G. Ayrıca param güvende ile alabiliyorsunuz. Ben işlemcinin sıfır alınmasının para israfı olduğunu düşünüyorum. Arızalanması çok zor bir bileşen. Hem garantisi de varmış zaten. Sıfırdan farksız olacağı aşikâr. Buyrun link.

Sorun şuki 4. Nesil o ama ben 3. Nesilden sonra apu destekleyen anakart bulamadım. Onun için bide anakart önerirsiniz güzel olur
Nasıl bulamadınız? A320 bile BIOS güncellemesi ile 4.nesil Ryzen işlemcileri destekliyor. Aklınızdaki anakart nedir?

Sarı sitede 1 yıl garantili bir ilan buldum. Modeli Ryzen 5 Pro 4650G. Ayrıca param güvende ile alabiliyorsunuz. Ben işlemcinin sıfır alınmasının para israfı olduğunu düşünüyorum. Arızalanması çok zor bir bileşen. Hem garantisi de varmış zaten. Sıfırdan farksız olacağı aşikâr. Buyrun link.
2 el düşünüyorum zaten

Nasıl bulamadınız? A320 bile BIOS güncellemesi ile 4.nesil Ryzen işlemcileri destekliyor. Aklınızdaki anakart nedir?
Bios nasıl yapılır bilmiyorum😅

450m pro

450m pro

Sorun şuki 4. nesil o ama ben 3. nesilden sonra APU destekleyen anakart bulamadım. Onun için bir de anakart önerirsiniz güzel olur.

AM4 anakart ile çalışır hocam.

BIOS nasıl yapılır bilmiyorum😅

YouTube'da farklı kanallarca yapılmış birçok rehber videosu bulunuyor. Hatta ASUS'un eğer kabloyla internete bağlanıyorsanız otomatik indirip kurduğu bir sistemi bile var. Özetle çok basit bir şey B450 chipset de yeterli olacaktır zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı