R5 3400G RX590 uyumu

Lokslaft

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Öğrenciyim. Aldığım aylık harçlıklar ile para biriktiriyorum. Elimde olan bir sistem var. Fakat parçalarını yükseltmek istiyorum. R5 3400G işlemcisini alıp ekran kartı parasını biriktirene kadar idare edeceğim işlemcinin ekran kartı ile. Sizce bu işlemciye uygun olarak hangi ekran kartını tercih edebilirim? RX 590 uygun mudur?

Öğrenciyim. Aldığım aylık harçlıklar ile para biriktiriyorum. Elimde olan bir sistem var. Fakat parçalarını yükseltmek istiyorum. R5 3400G işlemcisini alıp ekran kartı parasını biriktirene kadar idare edeceğim işlemcinin ekran kartı ile. Sizce bu işlemciye uygun olarak hangi ekran kartını tercih edebilirim? RX 590 uygun mudur?
5700 bile uygundur.

.400G söz konusu olduğunda insanın aklına 2400G geliyor olabilir ki o da iyi bir işlemci fakat üçüncü nesil ile ryzen mevcut ivmesini daha da arttırdı, Güçlü bir işlemcidir 3400G

bir internet sitesinde avantajlı paketler vardı b450 + r5 3400g pakedi 1450 tl. para biriktirebilirsem bunu alıp bi iki var bekleyip 2x4 3200 mhz ram alıcam ilerde 16 gb ye yükseltirim ekran kartı aldığımda.

bir internet sitesinde avantajlı paketler vardı b450 + r5 3400g pakedi 1450 tl. para biriktirebilirsem bunu alıp bi iki var bekleyip 2x4 3200 mhz ram alıcam ilerde 16 gb ye yükseltirim ekran kartı aldığımda.

İleride 16 gb yapmayı düşünüyorsanız tavsiyem 2x4 yerine tek 8 gb almanız daha iyi olur, Hem ileride belki 32 gb'a geçmeyi de düşünebilirsiniz :) bu durumda 4 gblık ramler elinizde kalmış olur.

şimdi tekrardan baktım. alacağım pakette ram dahil 1700 tl imiş. ekran kartı aldığımda 8 gb ram daha alsam ileridede sizin dediğiniz gibi yaparım daha iyi olur

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı