R5 3400G sistem nasıl yükseltilmeli?

478757

Decapat
Makaleler
1
Merhaba ben Minecraft oynarken maksimum 200 FPS alıyorum. FPS artırmak için yeni bir ekran kartı mı anakart mı almam lazım? Söylerseniz sevinirim. Lütfen doku paketi falan kur demeyin ve ekran kartı ya da anakart önerileriniz varsa sevinirim.

Sistem (Umarım doğru yazmışımdır.): AMD Ryzen 5 3400G with Radeon Vega Graphics 3.70 GHz.

16 GB RAM.

200FPS size yeterli gelmiyor mu?
geliyor sadece arkadaşlarım 700 fps alırken ben okadar alınca pcde sorun mu var diye düşündüm bide minecraftı açtığıma anda fanlar son ses çalışıyo diye tedirgin oldum
Ekran kartı öneri AMD olarak RX5600 XT olabilir ya da 2. el RX570-580 buşabilirseniz iyi olur NVIDIA olarak da 1660 Ti'ya da 1650 Super olabilir uygun fiyata bulabilirseniz.
Öneri istediğiniz için öneri yazdım.
teşekkürler

bir sorum daha var minecraft açılınca fanların çok yüksek sesli çalışması normal mi
Oyun alabildiğince FPS almaya çabaladığı için sistemi tam güç ile çalıştırıyor. 75FPS'ye kilitleyin oyunu, sorun çözülür.
geliyor sadece arkadaşlarım 700 fps alırken ben okadar alınca pcde sorun mu var diye düşündüm bide minecraftı açtığıma anda fanlar son ses çalışıyo diye tedirgin oldum

teşekkürler
Birde şuna yanıt vermek istiyorum, Ryzen 5 3400G ile arkadaşının PC'si bir olmadığı için o kadar FPS alman çok normal. Hemde 3400G diyorsun :).

Oyun alabildiğince FPS almaya çabaladığı için sistemi tam güç ile çalıştırıyor. 75FPS'ye kilitleyin oyunu, sorun çözülür.

Birde şuna yanıt vermek istiyorum, Ryzen 5 3400G ile arkadaşının PC'si bir olmadığı için o kadar FPS alman çok normal. Hemde 3400G diyorsun :).
teşekkürler
cevap verdiğiniz için hepinize teşekkürler

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı