R5 3400G sistem nasıldır?

Baltiyar

Decapat
Daha fazla  
Sistem bu sizce nasıl? Yanına 1 tane daha RAM ekleyeceğim ve SSD'yi Kioxia'dan Seagate çevireceğim. Anakartı B450 yapmayacağım çünkü babam bunu aldıktan sonra bana daha bilgisayar lafı etmeyeceksin dedi. Bu yüzden herhangi bir Update yapamayacağım. Bu sistem beni üniversiteye gidene kadar 3 yıl idare eder mi? Çok beklentim yok, Witcher 3 gibi oyunlarda 1600X900P bütün ayarlar düşük doku ayarı ortada 40-50 FPS gitse yeter.

Hocam sistem yükseltmesi yapmayacaksanız size bir sistem önerisi yapabilirim. Fakat 1 tane 8 GB RAM olur.

Sistem bu sizce nasıl? Yanına 1 tane daha RAM ekleyeceğim ve SSD'yi Kioxia'dan Seagate çevireceğim. Anakartı B450 yapmayacağım çünkü babam bunu aldıktan sonra bana daha bilgisayar lafı etmeyeceksin dedi. Bu yüzden herhangi bir Update yapamayacağım. Bu sistem beni üniversiteye gidene kadar 3 yıl idare eder mi? Çok beklentim yok, Witcher 3 gibi oyunlarda 1600X900P bütün ayarlar düşük doku ayarı ortada 40-50 FPS gitse yeter.
Bu sistemle 3 sene beklenmez tavsiyem ekran kartlı 9100 veya 10100 lü bir sistem araştırmanız.

İnsanlar hala öğrenememiş konu okumayı. Adam Cyberpunk'ı full oynatsın demiyor, Witcher 3 açsın yeter diyor. R5 3400G ve 2x8 Ram yeterli isteklerin için, seni 3 sene değil 5 sene de götürür, tabii ki PC Valhalla açsın gibi beklentilerin yoksa. RX 570 4 GB takmadan açmaz çünkü Valhalla, COD Warzone gibi oyunları.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı