R5 3500 sistem nasıldır?

Masaüstü hocam. Bu sistemi internetten sıfır şekilde toplamaya çalıştığımda arada 1000-1500 tl fark oluyordu. Rtx 2060 seri bi ekran kartı takmayı düşünüyorum ilerde. İnternette bu sistemden daha iyisini bana önerebilir misiniz sıfır kapalı kutu şeklinde ?
Hocam pardon ben yanlış anlamışım. Sisteminiz iyi ancak oyun oynacaksınız rami 16 yapın.Rtx 2060 çok iyi olur. Ama gt 1030 serisi değil de bir GTX serisi alsan daha iyi olur.
 
Son düzenleme:
Bayağı uygun fiyata aldığını düşünüyorum elbette ekran kartı giriş seviyesi ve sende farkındasındır.
Bu sisteme örneğin 1 yıl sonra takviye yapmak istediğinde aynı RAM'den 1 tane daha alırsın çift kanal güzelce çalışır 250 GB SSD seni götürür bu sistemle oynayacağın oyun çok yer kaplamayacağı için iyi bir library olsa bile götürür diye düşünüyorum bence piyasaya göre epeyi iyi almışsınız PSU Sharkoon iyidir Watt olarak fazla maliyeti olmuştur ancak ileride RTX 2080 besleyebilecek bir işlemciniz olduğu için takviyeye müsait görünüyor hayırşlı uğurlu olsun.
Çok teşekkür ederim hocam. Elimde 1 TB'lik SSD olduğu için SSD ye de ihtiyacım olmayacak. Sadece 8gb ram ve sağlam bi ekran kartı güncellemesi düşünüyorum bende.
 
PSU SHP V2 ise PSU modeli güzel değil hatta bazı kişilerde patlamıştı o PSU. SSD SanDisk SSD Plus serisi ise maalesef o seri kronik sorunlu diğer şeyler güzel en yakın zamanda RAM'i 16 yapın.
 
  • İşlemci: Ryzen 5 3500.
  • Anakart: B450A PRO Max.
  • RAM: GeIL EVO potenza 8 GB RAM - 3000 MHz.
  • Kasa: MSI 100M.
  • SSD: 250 GB SanDisk SSD.
  • PSU: Sharkoon 650W 80+
  • Ekran kartı: GT 1030.

Merhaba arkadaşlar, bu sistemi 3650 TL'ye hepsi sıfır kapalı kutu bir şekilde aldım. Yeni sistemim hakkında ne düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkürler.

Sistem fiyatına göre güzel. Ekran kartı da idarelik seni götüreceğini umuyorum. Bir tane daha 8 GB RAM eklendiği zaman çok güzel olur. Bence APU sistemden daha mantıklı.
 
Çok teşekkür ederim hocam. Elimde 1 TB'lik SSD olduğu için SSD'ye de ihtiyacım olmayacak. Sadece 8 GB RAM ve sağlam bir ekran kartı güncellemesi düşünüyorum bende.

Valorant CS:GO gibi oyunlar oynayacaksanız ekran kartı güncellemesi için acele etmeyin bırakın piyasa toparlansın sizi o zamana kadar götürür ama bir RAM takviyesi şart olur gibi.
 
Hocam pardon ben yanlış anlamışım. Sisteminiz iyi ancak oyun oynacaksınız rami 16 yapın.Rtx 2060 çok iyi olur. Ama gt 1030 serisi değil de bir GTX serisi alsan daha iyi olur.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Gtx 1050 Ti düşünmüştüm fakat biraz pahalı geldi o yüzden idareten 1030 aldım.
 

Geri
Yukarı