Ürünü ben topladım PC topla kısmından. Aşağıya link bırakıyorum. Sizce sistemde bir sıkıntı var mı?
ASZ2LJBL kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Son düzenleyen: Moderatör:
Önerim kingston ssd almanız. Sistemdeki ssd toshiba'nın, markanın isim değiştirerek tekrar piyasaya girmesinin bir sebebi var. Onun dışında overclock yapmıcaksanız A520 güzel seçim. Ram lerle ilgili önerim ilerde +16 gb ram takviyesi yapmayı düşünmüyorsanız dual channel (1x16 yerine 2x8 ) ram almanız. Dual channel daha fazla performans sağlıyor.Ürünü ben topladım PC topla kısmından. Aşağıya link bırakıyorum. Sizce sistemde bir sıkıntı var mı?
Önerim Kingston SSD almanız. Sistemdeki SSD Toshiba'nın, markanın isim değiştirerek tekrar piyasaya girmesinin bir sebebi var. Onun dışında overclock yapmayacaksanız A520 güzel seçim. RAM'lerle ilgili önerim ileride +16 GB RAM takviyesi yapmayı düşünmüyorsanız Dual Channel (1x16 yerine 2x8 ) RAM almanız. Dual Channel daha fazla performans sağlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.