R5 3500 ve RX 580 düşük performans

İşletim sistemi
Windows 10

bykerem3120

Centipat
Yaklaşık bir ay önce aldığım sistem izlediğim benchmark videolarından daha kötü performans veriyor. Ekran kartı kullanımı ise dengesizce bir yükselip bir azalıyor tam performansını kullanmaması konusunda şüphelerim var. Benzer konularda Single Channel ve Dual Channel farkı tartışılmış ama aldığım performans Control'de en düşük ayarlarda dahi boss fightta 40-50 FPS görüyorum. Elimden geldiğince en kısa sürede RAM'i 16 GB yapıp Dual Channel takacağım fakat bu ekran kartının dengesizliği konusunda ne yapabilirim? Atacağım görselde arkada Control açık bu arada. Eğer yanıtlar gelirse Witcher 3 veya GTA 5 performansınıda paylaşabilirim. Son olarak teknik servise geri göndereyim mi?

blog.png

blog 2.png

blog 3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kartı kullanıyoruz bende de aynı dengesizlik sorunu var. Ayrıca bir konu açtım bu konu hakkında bir arkadaş normal dedi. Kesin bir bilgi sahibi değilim.

Adsız.png

Kırmızı ile işaretlediğim alan içerisinde oyunu açıyorum ve bayağı dengesiz kullanım oluyor. Konuyu ben de takip ediyorum, bir çözüm bulursanız belirtirsiniz buradan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı