R5 3500'den R5 5600'e geçilir mi?

Bütçe sorunum olduğu için bu aşamada ek olarak fan alamam hocam bir süre Wraith Prism ile idare edeceğim 😅.

Hangi macunu alırsanız alın o soğutucu soğutmaz. Kaliteli olarak MX 4 doğru tercih ama.

Aslında işlemciyi alınca yine macun sürülü geliyor. İhtiyacınız yine yok ki macuna? Sonuçta kutulu alıyorsunuz.

Hangi macunu alırsanız alın o soğutucu soğutmaz. Kaliteli olarak MX 4 doğru tercih ama.

Aslında işlemciyi alınca yine macun sürülü geliyor. İhtiyacınız yine yok ki macuna? Sonuçta kutulu alıyorsunuz.
Bunu bilmiyordum o halde sadece işlemciyi almam yeterli olacak 😅 .

Fakat olacakları söylüyorum. Bir oyuna gireceksiniz ve işlemciniz 75 80 dereceleri görecek. Sonrasında konu açacaksınız çok ısınıyor nasıl düzelir diye bizde CPB kapayın ya da soğutucu alın diyeceğiz. CPB kapayınca performans biraz düşüyor.

Yardımlarınız için teşekkür ederim hocam 🙏.
Rica ederim.

Fakat olacakları söylüyorum. Bir oyuna gireceksiniz ve işlemciniz 75 80 dereceleri görecek. Sonrasında konu açacaksınız çok ısınıyor nasıl düzelir diye bizde CPB kapayın ya da soğutucu alın diyeceğiz. CPB kapayınca performans biraz düşüyor.

Rica ederim.
İlerleyen süreçte attığınız modellerden birine geçerim büyük ihtimalle fan olarak hocam bir süre idare edeceğim.
Bu arada anakart olarak B450M K II sorun çıkartmayacaktır değil mi hocam? @Yigithan Yildirim

İlerleyen süreçte attığınız modellerden birine geçerim büyük ihtimalle fan olarak hocam bir süre idare edeceğim.
Bu arada anakart olarak B450M K II sorun çıkartmayacaktır değil mi hocam? @Yigithan Yildirim
Çıkartmaz.

Fakat BIOS'u son sürüme güncelleyin yeni işlemciyi takmadan.

Çıkartmaz.

Fakat BIOS'u son sürüme güncelleyin yeni işlemciyi takmadan.
Bilgi için teşekkürler 1 hafta önce güncelleme yapmıştım şu an onun üstüne sürüm gelmemiş eğer gelirse hızlıca yaparım hocam.

Ben wraith prism yeterlidir diye düşünüyorum 5600 için soğutucu bloğu büyük çünkü
Deneyimleyip göreceğim hocam eğer 70+ olmazsa yükte bu fan ile devam edebilirim sıcaklığa göre hareket edeceğim.

Arkadaşlar ürün elime ulaştı ve montajını sağladım. Macun olarak MX4 kullandım fan olarak Wraith Prism değerler aşağıdaki gibi :
@Yigithan Yildirim , @ElderAssassin

1673266934235.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı