R5 3500U sistem AC Origins ve AC Odyssey kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

KevinLevrone

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar. Epic Games'ten kuponları kullanarak bu iki oyunu almayı düşünüyorum. Laptopum bu oyunları kaldırır mı? Sistemim:
İşlemci: AMD Ryzen 5 3500U.
RAM: 8 fakat kullanılabilir RAM 5,95 GB.
Ekran kartı: NVIDIA MX230.
AC Odyssey için RAM az geliyor fakat oynayamaz mıyım? Bir de oynarken daha fazla mı ısınır bilgisayar? Ona göre alacağım AC Odyssey'i.

Son düzenleyen: Moderatör:
Odyysey'de 30 FPS mi alırım hocam yani bu yazdıklarınız odyysey için mi? Eğer 30 FPS oynatabiliyorsa hangi çözünürlük ve ayarlarda oynayabilirim Odyssey'i?
Hocam işlemci %100'de GPU %100'de 25 FPS alıyorum 720P lowda. Optimizasyonu da çok iyi olmayan bir oyun olduğu için 6 GB RAM ile Odyssey oynayabileceğiniz düşünmüyorum. Oynasanız da takılır oyun sürekli. Resolution Scale gibi şeyleri kısarsanız FPS artar ama görüntü patates olur bu sefer de.

Hocam ben düşük çözünürlükte 30-35 FPS alacağınızı düşünüyorum.
720p olabilir.
YouTube'dan videolara bakmayı denediniz mi?
Hocam benim sistemin aynısıyla oynananı bulamadım.
Hocam ben düşük çözünürlükte 30-35 FPS alacağınızı düşünüyorum.
720p olabilir.
YouTube'dan videolara bakmayı denediniz mi?

Hocam şimdi odyysey oynayabilir miyim oynayamaz mıyım kafam karıştı. Cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
1600x900 çözünürlükte Origins'te düşük ayarlarda MX 330 + i5 1035G1 işlemcili laptopla + 40 FPS alabiliyorum 60'a kadar gidiyor benim için yeterli şu an tek düşüncem bu oyunu bitirdikten sonra odsseyy de kaldırır mı PC onu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı