Biraz darboğaz yaşıyorsun, oyunlarda grafikleri yükü ekran kardına yüklenecek şekilde ayarlarsan biraz da olsa çözülüyor. Tavsiyem kesinlikle R5 5600'a geçmen.
Akıcı bir oynanış istiyorsan, işlemcini minimum R5 5600'e yükseltmeni öneririm. Bu şekilde bir miktar donma/fps düşüşü yaşarsın.16 GB RAM A520M anakartım ve R5 3500X'im var RX 6650 XT almak istiyorum ancak darboğazdan da pek anlamıyorum, nasıl bir sıkıntı yaşarım, ya da sıkıntı yaşar mıyım?
Akıcı bir oynanış istiyorsan, işlemcini minimum R5 5600'e yükseltmeni öneririm. Bu şekilde bir miktar donma/fps düşüşü yaşarsın.
Kanser olacak kadar sıkıntı yaşamazsın, sadece oyunların yüksek CPU kullandığı yerlerde fps düşüşleri olabilir. Şu tarz test videolarına bir bak derim:İşlemci olmam zor gibi kanser olmamak için 6600 mü alayım?
Kanser olacak kadar sıkıntı yaşamazsın, sadece oyunların yüksek CPU kullandığı yerlerde FPS düşüşleri olabilir. Şu tarz test videolarına bir bak derim:
R5 3500X ile.Peki R7 2700X ile mi kullanmak mantıklı R5 3500X ile mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.