R5 3500X ile RTX 3060 12 GB darboğaz yapar mı?

BestOfFadeleS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yakın zamanda Galax RTX 3060 12 GB modeline geçmeyi düşünüyorum, mevcut ekran kartım RX 6500 XT.
İleride de işlemciyi yükselteceğim 5 5600'a ama şimdilik beni idare eder mi oyunlarda bir sorun yaşar mıyım?

Yakın zamanda Galax RTX 3060 12 GB modeline geçmeyi düşünüyorum, mevcut ekran kartım RX 6500 XT.
İleride de işlemciyi yükselteceğim 5 5600'a ama şimdilik beni idare eder mi oyunlarda bir sorun yaşar mıyım?

Çok yapmaz. Fark da hissedersin.

Büyük ihtimalle bütçem daha artmiyacak malum öğrenciyiz. :)

Valorant gibi işlemci ağırlıklı oyunlar oynayacağım. Çok FPS kaybı yaşar mıyım?

FPS kaybı olmaz. Ama FPS de çok artmaz. Hikaye tabanlı oyunlarda farkı hissedersin.

FPS kaybı olmaz. Ama FPS de çok artmaz. Hikaye tabanlı oyunlarda farkı hissedersin.

FPS artmıyacağını biliyorum ya şu anki sistemde en kötü donanım ekran kartı bu da hikayeli oyunlarda beni etkiliyor, yükseltmemde FPS tabanlı oyunlarda beni etkilesin veya çok etkilesin istemiyorum. Teşekkürler hocam cevaplarınız için.

Hocam önce işlemci değiştirmede karar kıldım, RX 6500 XT de encoder yok o yüzden işlemciden kayıt veya yayın açabiliyorum.
R5 5600 mü daha iyi olur R5 5600X mi?
Oyun performansından çok yayın ve kayıt alırken oyun performansı düşmesinden.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı