Hocam ben de üstelik stok fan var. Aida 64 stres testinde 68 dereceyi geçmedi bile 15 dakika %100 yükte çalıştı bu işte bir gariplik varBu sıcaklık yük altındaki sıcaklıksa gayet iyi.
Teşekkürler hocam yorumunuz içinGüzel.
Hocam inanın hiç bilmiyorum ben de silikonuna bakmadım yani ama şaşırttı beni doğrusu anakarta kadar etkiliyormuş bu işSenin işlemcinin silikon kalitesi platinum galiba. Ben 1.25v'ta 4,1 verdiğimde PC açılırken mavi ekran almıştım 1,25v'ta 4GHz kullanıyorum.
Evet anakartın da OC yaparken etkisi var. Benim anakart TUF Gaming B450M Pro S. Kötü olduğunu sanmıyorum ama kullandığım anakartın OC performansı hakkında çok bir bilgim yok.Hocam inanın hiç bilmiyorum ben de silikonuna bakmadım yani ama şaşırttı beni doğrusu anakarta kadar etkiliyormuş bu iş
Aslında çok güzel bir anakartı hocam ama bu iş biraz şans işi firmadan gelen parçalar herkese aynı gitse keşkeEvet anakartın da OC yaparken etkisi var. Benim anakart TUF Gaming B450M Pro S. Kötü olduğunu sanmıyorum ama kullandığım anakartın OC performansı hakkında çok bir bilgim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.