R5 3500X sistemde Days Gone ani FPS düşüşü

FighterPilot

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, bugün satın alıp hemen bir hevesle oynamaya başladığım oyun olan Days Gone hevesim kursağımda kaldı. Oyun ilk başladığında varsayılan olarak Yüksek grafik seçenekleri ile geldi. Oyun başladığında giren sinematik çok takılıyordu sesler önce görüntü sonra falan geliyordu arada bir düzeliyor tekrar FPS drop oluyordu. Sonra oyun başladı bakıyorum oyun içi 70 - 80 FPS alıyorum ama birden 50 - 60 a düşüyor ve biliyorsunuz ki bu düşüşler direk etki yapıyor ve kare atlaması oluyor. Sistem gereksinimlerine bakmamıştım gidip baktım sistemim gayet yeterli sadece RAM 8GB istiyor bende de 8 var bir tek o sınırda geri kalan özelliklerde benim bilgisayarım daha iyi. Şu an en düşük grafikte oynuyorum 110 FPS civarları ve dediğim gibi yine droplar oluyor dakikada 3 - 4 kez bende birde sizlere danışayım dedim.

Sistemim :
AMD Ryzen 5 3500X
Hyperx Fury 8 GB 3200 MHZ
MSI GTX 1650 OC VENTUS 4GB
Oyun Sandisk SSD Kurulu SATA (oyun dışı 40GB yer var)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı