Öncelikle hayırlı hafta sonları.
2 gün önce PC'yi formatladım, 1-2 gün içinde toplamda 4 kere mavi hata verdi. Nedenini bilmiyorum.
Minidump dosyalarını paylaşıyorum. Yardımcı olabilecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim.
O Firmware nasıl yükleyeceğim updatesten mi girip tıklayacağım o yazıya? Data bulunmuyor lakin hdd de smart girince değerleri çıkıyor Updates'e girince yazdığı yazı bu
Drive detail is not available
Drive Drive0 details cannot be retrieved at this time.
Reason: Command aborted by the drive
Diskinizin garantisi varsa gönderin. Aynı diski kullanıyoruz, bende böyle bir sorun yok.
Firmware Error olduğunu, SMART verilerine ulaşamadığınızı, mavi ekranlar aldığınızı söyleyin.
Diskinizin garantisi varsa gönderin. Aynı diski kullanıyoruz, bende böyle bir sorun yok.
Firmware error olduğunu, Smart verilerine ulaşamadığınızı, mavi ekranlar aldığınızı söyleyin.
Teşekkkür ederim ilginiz alakanız için çok sağ olun garantisi devam ediyor gidip aldığım bayiye söyleyeceğim. Daha 7-8 ay oldu ilk aldıgımdada olmustu gidip soyledim sürücüleri güncelle olmaz dedi.
Teşekkkür ederim ilginiz alakanız için çok sağ olun garantisi devam ediyor gidip aldığım bayiye söyleyeceğim. Daha 7-8 ay oldu ilk aldıgımdada olmustu gidip soyledim sürücüleri güncelle olmaz dedi.