SadıkCanCome
Decapat
Daha fazla
- RAM
- 2adetXPG/AX4U320038G16A-SR30/DDR4 3200(16A)8GX2/CL 16-20-20/1.35V 10402586
- SSD veya HDD modeli
- SSD kingston SA400MB/240G / HDDresimlerde
- Ekran kartı
- AMD Radeon™ RX 570
- Anakart
- ASUS PRİME B450M-K
- İşlemci
- AMD Ryzen 5 3500X 6-Core Processor 3.59 GHz
Denemediğim bir şeyler var sanırım. Ekran kartı, Wi-Fi vs sürücüler güncellendi. Bad sector D bellği çıkardıldı?
O bu şu yapıldı. Sorun ne anlamadım. Mavi ekranı gene alıyorum.
YouTube'dan anlayan çıkar belki diye video yaptım. Gelenler çözemedi. Cahilliğimden sanırım. Pek yardımcı olamadı kimse. Bir de video izlerken Chrome bir siyah ekran veriyor onu da koydum. Bağlantılımı bilmiyorum onu da sık alıyorum.
Paylaştığım bilgiler hiçbir şey yapmadan önceki verilerdi ama çok fark eden bir şey olmadı. Durumum değişmedi.
5 adet minidump/ 3 belleğin CrystalDiskInfo'su ve HD Tune Pro vb. resimleri / olay günlüğü raporu var içinde.
drive.google.com
Sorun nedir? Bilgilendirirseniz sevinirim. Herkese teşekkürler şimdiden.
O bu şu yapıldı. Sorun ne anlamadım. Mavi ekranı gene alıyorum.
YouTube'dan anlayan çıkar belki diye video yaptım. Gelenler çözemedi. Cahilliğimden sanırım. Pek yardımcı olamadı kimse. Bir de video izlerken Chrome bir siyah ekran veriyor onu da koydum. Bağlantılımı bilmiyorum onu da sık alıyorum.
Paylaştığım bilgiler hiçbir şey yapmadan önceki verilerdi ama çok fark eden bir şey olmadı. Durumum değişmedi.
5 adet minidump/ 3 belleğin CrystalDiskInfo'su ve HD Tune Pro vb. resimleri / olay günlüğü raporu var içinde.
hata olay günlügü.rar