CaTchUp Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 709 Makaleler 3 Yer ~Rx~ 29 Aralık 2020 #1 Sistem: -Gigabyte 1660S. -Ryzen 5 3500X. -B450M S2H. - G.Skill flarex 16 GB RAM. Minidump dosyaları.
Çözüm PanzerTR 29 Aralık 2020 EasyAntiCheat kaldır. Ağ sürücülerini güncelle. B450M S2H | Anakart | GIGABYTE MSI Afterburner kaldır. Rehberi uygula. [Rehber] Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak Belleklerinizi test edin. (XMP kapalı) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Klavye ve fare dışında tüm USB aygıtları çıkar, klavye ve fareyi başka portlara tak. Battleye kaldır. Bu yazıya ekleme yapabilirim. Son durumu bildirmeyi unutma.
EasyAntiCheat kaldır. Ağ sürücülerini güncelle. B450M S2H | Anakart | GIGABYTE MSI Afterburner kaldır. Rehberi uygula. [Rehber] Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak Belleklerinizi test edin. (XMP kapalı) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Klavye ve fare dışında tüm USB aygıtları çıkar, klavye ve fareyi başka portlara tak. Battleye kaldır. Bu yazıya ekleme yapabilirim. Son durumu bildirmeyi unutma.
KS KS CaTchUp Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 709 Makaleler 3 Yer ~Rx~ 30 Aralık 2020 #11 PanzerTR dedi: O halde XMP kapalı bir şekilde bu gece bellek testi yap. Sonuç çıkmazsa ve birkaç gün mavi ekran almazsa da çözüm işaretlersin. Sonra çözümü kaldırabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... XMP ? Artı 0 Eksi
PanzerTR dedi: O halde XMP kapalı bir şekilde bu gece bellek testi yap. Sonuç çıkmazsa ve birkaç gün mavi ekran almazsa da çözüm işaretlersin. Sonra çözümü kaldırabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... XMP ?
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 30 Aralık 2020 #12 CaTchUp dedi: XMP? Genişletmek için tıkla... Sistemi XMP kapalı bir şekilde mi kullanıyordun? Bir araştırma yap istersen XMP nedir diye. Artı 0 Eksi
CaTchUp dedi: XMP? Genişletmek için tıkla... Sistemi XMP kapalı bir şekilde mi kullanıyordun? Bir araştırma yap istersen XMP nedir diye.
KS KS CaTchUp Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 709 Makaleler 3 Yer ~Rx~ 30 Aralık 2020 #13 Hocam XMP nedir onu bilmiyorum onu sormak için yazdım. Artı 0 Eksi
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 30 Aralık 2020 #14 CaTchUp dedi: Hocam XMP nedir onu bilmiyorum onu sormak için yazdım. Genişletmek için tıkla... XMP Nedir | bellek.gen.tr Intel® Extreme Memory Profile nedir, nasıl çalışır? www.bellek.gen.tr Artı 0 Eksi
CaTchUp dedi: Hocam XMP nedir onu bilmiyorum onu sormak için yazdım. Genişletmek için tıkla... XMP Nedir | bellek.gen.tr Intel® Extreme Memory Profile nedir, nasıl çalışır? www.bellek.gen.tr
KS KS CaTchUp Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 709 Makaleler 3 Yer ~Rx~ 30 Aralık 2020 #15 Bir sorun gözüküyor mu? He bu arada test sürerken error kısmı her zaman 0'dı. Artı 0 Eksi
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 30 Aralık 2020 #16 CaTchUp dedi: Bir sorun gözüküyor mu?Eki Görüntüle 808314 He bu arada test sürerken error kısmı her zaman 0'dı. Genişletmek için tıkla... Error kısmı sıfır ise sorun yoktur. Dediğim diğer adımlar mevcut sorunu çözecektir. İyi günler... Artı 0 Eksi
CaTchUp dedi: Bir sorun gözüküyor mu?Eki Görüntüle 808314 He bu arada test sürerken error kısmı her zaman 0'dı. Genişletmek için tıkla... Error kısmı sıfır ise sorun yoktur. Dediğim diğer adımlar mevcut sorunu çözecektir. İyi günler...