R5 3500X sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

huseyin.ay98

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 2060
İşlemci
AMD Ryzen 5 3500X 6-Core Processor, 3600 M
Merhaba. Bilgisayar konusunda pek yetkin değilim. Birkaç haftadır sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Sanırım sesle ilgili bir hata çünkü Netflix, YouTube'da video izlediğim zamanlarda oluyor. Hataya sebep olabilirmiş diye Valorant Vanguard kaldırdım fakat çözülmedi. Bilgisayardaki güncelleştirmeleri sürekli denetliyorum ve hep güncel tutuyorum. Çözümünü bulabilir misiniz? Teşekkürler...

Minidump dosya linki: Minidump.zip

Sistem özellikleri:
İşlemci AMD Ryzen 5 3500X 6-Core Processor 3.60 GHz.
Takılı RAM 16,0 GB.
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.

Windows özellikleri:
Edisyon Windows 10 Home.
Sürüm 21H2.
Yüklenme tarihi ‎8.‎05.‎2022
İs derlemesi 19044.1706
Deneyim Windows feature Experience pack 120.2212.4170.0

1.jpg

2.jpg

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 19
  • 2.jpg
    2.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:
Disk ile ilgili gibi gözüküyor. HD Tune Pro ile tüm disklere (USB ile bağladıklarınız dahil) Error Scan gerçekleştirin. Sonuçlara ek olarak Health sekmelerini paylaşın.

Attığınız görüntüde ise ekran kartı sürücüsü sorun çıkarmışa benziyor. DDU ile ekran kartı sürücünüzü temizleyip, alttaki sürümü kurun.

Son olarak Ağ sürücülerinizi güncelleyin.

Disk ile ilgili gibi gözüküyor. HD Tune Pro ile tüm disklere (USB ile bağladıklarınız dahil) error scan gerçekleştirin. Sonuçlara ek olarak health sekmelerini paylaşın.

Attığınız görüntüde ise ekran kartı sürücüsü sorun çıkarmışa benziyor. DDU ile ekran kartı sürücünüzü temizleyip, alttaki sürümü kurun.

Son olarak ağ sürücülerinizi güncelleyin.

Merhaba. Dediğiniz şekilde DDU ile temizleyip yeni sürücüyü kurdum. Ağ sürücüsünü güncelledim. Fakat 3 defa denememe rağmen HD Tune Pro çalışırken mavi ekran yiyorum ve tarama tamamlanmıyor. dipnot: Bu yorumu yazarken bile 2 defa mavi ekran geldi.
yeni minidump dosyaları: Minidump.zip

Dosya Ekleri

• a.jpg
    a.jpg
    238,8 KB · Görüntüleme: 26
  • b.jpg
    b.jpg
    222,8 KB · Görüntüleme: 28

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı