Daha fazla
Hocam kasa tarafında sıkıntı yok ancak Corsair'in VS serisi PSU'ları sorunlu diye biliyorum. Gören okuyan arkadaşlardan bilgisi olan arkadaşlar aydınlatsın.Corsair Cc-9011151-eu Carbide Spec 05 Siyah Bilgisayar Kasası - Vs550 80+ 550w Güç Kaynağı | Trendyol Bu kasaya ne dersiniz peki benim için daha uygun fiyat bazında.
Hava akışı pek iyi değil bu kasanın.Corsair Cc-9011151-eu Carbide Spec 05 Siyah Bilgisayar Kasası - Vs550 80+ 550w Güç Kaynağı | Trendyol Bu kasaya ne dersiniz peki benim için daha uygun fiyat bazında.
alacağı anakart zaten b450 (PCIe 4.0 için B550 veya x570 lazım) veYalnız 10400F'in çarpan kilidinin kapalı olduğunu hatırlatmak isterim. Ayrıca 3500X PCIe 4.0 da destekliyor.
Corsair Cc-9011151-eu Carbide Spec 05 Siyah Bilgisayar Kasası - Vs550 80+ 550w Güç Kaynağı | Trendyol bu kasaya ne dersiniz peki benim için daha uygun fiyat bazında.
Evet öyle ancak 1660S çok ısınan bir kart değil. Stok fanlar ile yükte 70-72 dereceyi geçmez bile. Bütçesine uygun geliyorsa alınabilir. En azından ben ondan attım.Hava akışı pek iyi değil bu kasanın.
Yalnız 10400F'in çarpan kilidinin kapalı olduğunu hatırlatmak isterim. Ayrıca 3500X PCI-e 4.0'da destekliyor.
Corsair Carbide Spec-Delta RGB CC-9020124-EU Dahili 650W PSU’lu USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com herhangi bir kampanyada daha uyguna bulabilirsiniz.
Hocam bu kasanın mı hava akışı daha iyi yoksa bu kasanın mı? (Kendim için soruyorum bu kasayı kullanıyorum)
RAMPAGE SHAKE 4x120mm RGB Fanlı 600W 80Plus BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE SHAKE 4x120mm RGB Fanlı 600W 80Plus BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Rampage Alpha X modelini kullanıyorum kasa olarak malzeme kalitesi gayet iyi cam vs olsun gayet kaliteli.Alttaki mesh panel ancak malzeme kalitesi farkı var bayağı. Rampage marka kullanılmaz alınmaz. Ancak alttaki rampage değil yine Corsair olsaydı alttakini derdim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.