Mech gp modeli mech modelinden sonra çıkmış bu mech gp modeli go modeli ile ısınma sorunun önüne geçildiğini bir video izledimMech modellerinde soğutma sıkıntısı var mech yerine başka bi model al
Mech gp modeli mech modelinden sonra çıkmış bu mech gp modeli go modeli ile ısınma sorunun önüne geçildiğini bir video izledimMech modellerinde soğutma sıkıntısı var mech yerine başka bi model al
Darboğaz yaşayacağınızı düşünmüyorum. R5 1600'e yeterince overclock yapılınca RTX 2080 TI bile besleyebiliyor. Amd işlemcileri hep takdir etmişimdir bu yüzden. 600 liralık işlemciyle 10k'lık ekran kartını besleyebiliyorsun. Sizin işlemci yeter diye düşünüyorum yetmezsede anakartınız overclock'a açık olduğu için kolayca stok soğutucusuyla bile overclock yapabilirsiniz.araştırdım bu gp modelinde soğutmada değişikliğe gidilmiş yeni çıkmış bu model internetten sıcaklık testlerine baktığımda 77 dereceyi geçmiyordu bence bu değerler gayet normal bide bir sorum daha var darboğaz yaşarmiyim yaşasam bile ciddi problem olurmu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.