R5 3600 - 1660 Ti sistem satılır mı?

Hovam ben sadece 1K çıkabilirim. Ekran kartını 4K sattım diyelim 1K sadece ekran kartına çıkıyor. Bende ilerleyen zamanlarda sistemi yavaş yavaş yenilemek istiyorum ama maalesef bütçe şu an çok az. O yüzden acaba sistemi 10k satsam o civara saha yeni nesil bir sistem çıkar mı diye sordum.
Ben de onu söylüyorum,tek tek 9000K gibi bir fiyata sistemi verebilirseniz devamında 1K ekleme yaparak
5600-6600 bir sistem 2. el toplayabilrsiniz.

Aslında mantıklı ama ben sanırsam uğraşamam ama yine de teşekkür ederim. Kalbinizi kırdıysam da özür dilerim 🙂
Haklısınız,bende özür dilerim söylememem gereken şeyler söyledim.Umarım daha iyilerini kullanırsınız.

Forum da ve Sahibinden'de ilan verebilirsiniz,9K gibi bir fiyattan Sahibinden'e koyabilirsiniz.

Eğer oldu ki bütün sistemi ilana verdim 10k koyarım alan olmazsa düşerim 9A kdr.
Hocam ondan önce ekran kartınızı satabilirseniz 1K koyup.

Bu ekran kartını alabilirsiniz.3060 gücündedir.

Hocam ondan önce ekran kartınızı satabilirseniz 1K koyup.

Bu ekran kartını alabilirsiniz. 3060 gücündedir.

Düşüncem zaten o yönde. Ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum belki yeni yıla girmeden veya yeni yıl başında RX 6600 veya RTX 2060 hatta bir ihtimal 3060 bile düşer diye 1,2 ay sonra falan alacağım.

Düşüncem zaten o yönde. Ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum belki yeni yıla girmeden veya yeni yıl başında RX 6600 veya RTX 2060 hatta bir ihtimal 3060 bile düşer diye 1,2 ay sonra falan alacağım.

Ekran kartını değiştirirsen olurda ileride fırsat geçer eline işlemcini de 5600 ile güncellersin oda durumuna bağlı biraz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı