Edin Dzekoo
Hectopat
Takacaksan ekran kartini çıkarıp takman lazim, ekran kartinin altindayken bir sorun olmaz.
Takacaksan ekran kartini çıkarıp takman lazim, ekran kartinin altindayken bir sorun olmaz.
Bnce önce SSD yerıne PCI-e 4.0 destekli bir anakart almaya çalış çünkü ekran kartı PCI-e 4.0'a tam performans olarak üretilmiştir.
Sığacağına emin misiniz?
Şu anki anakartım pcle 4.0 değil mi?
Ben yanlış hatırlıyorum sorry evet destekli işlemcide destekli. Varsa imkanın önerim Samsung 500GB 980 PRO NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 6900MB / Yazma Hızı 5000MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 500GB P5 Plus Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 6600MB / Yazma 4000 MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Crucial 500GB P5 Plus Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 6600MB / Yazma 4000 MB) en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 500GB P5 Plus Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 6600MB / Yazma 4000 MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Crucial 500GB P5 Plus Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 6600MB / Yazma 4000 MB) en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
SATA istemiştin ama M.2 desteğin var SATA boş ver bence ımkan varsa bu ıkısını tercıh edebılırsın.
Ben model olarak söyledim tabiki de en uygun neresi ise garantisi olduğu sürece ordan alabilirsiniz. Benim attığım linkten almayın zaten alacaksanız Crucial alabilirsiniz vatanda o ucuzCimriden baktığımda Samsung EVO 1099TL gözüküyor ve ortalama 1200-1300'ler de de fiyat var vatandan pahalıya almak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama bir sıkıntı çıkmazsa Samsung EVO düşünüyorum bir de fotoğraf attım birinci sayfaya orada benim M.2 desteğimin olduğunu öğrendim ancak ekran kartının altında kalıyor M.2 slotu ekran kartını çıkartıp M.2'yi taksam sonrasında ekran kartını taksam sorun olur mu ekran kartının altında?
Ben model olarak söyledim tabii ki de en uygun neresi ise garantisi olduğu sürece oradan alabilirsiniz. Benim attığım linkten almayın zaten alacaksanız Crucial alabilirsiniz vatan da o ucuz
Ben model olarak söyledim tabii ki de en uygun neresi ise garantisi olduğu sürece oradan alabilirsiniz. Benim attığım linkten almayın zaten alacaksanız Crucial alabilirsiniz vatan da o ucuz
Eki Görüntüle 1401625
Zaten başka türlü takamazsınız önce SSD'yi takıp sonra üstüne ekran kartı geliyor. Nereye nasıl takacagınızı gosteren resimi ekledım buraya.
Eki Görüntüle 1401625
Zaten başka türlü takamazsınız önce SSD'yi takıp sonra üstüne ekran kartı geliyor. Nereye nasıl takacagınızı gosteren resimi ekledım buraya.
hayır sorun olmaz fakat şimdi cevap verirken tekrar bakma gerği duydum ama bu anakart PCIe 4.0 desteklemiyor! Ekran kartınızdan tam performans almak ıstıyorsanız 4.0 destekli anakart alın derim. sizin anakart m2 ssd yuvasını destekliyor.Peki M.2 olarak ekran kartının altında çalışsa sorun olur mu?
Bir de Crucial mı? Samsung EVO Plus mu? Hangisi daha iyi.
Hayır sorun olmaz fakat şimdi cevap verirken tekrar bakma gerği duydum ama bu anakart PCI-e 4.0 desteklemiyor! Ekran kartınızdan tam performans almak ıstıyorsanız 4.0 destekli anakart alın derim. Sizin anakart M.2 SSD yuvasını destekliyor.
Şimdi ekran kartından ne kadarlık bir performans söz konusu? Arada çok fark yoksa eğer gereksiz para harcamaya gerek yok diye düşünüyorum.
https://www.epey.com/anakart/e/YTox...czo2OiI1MDY0MzIiO319X3M6OToiZml5YXQ6QVNDIjs=/ 4.0 destekli anakartların lıstesıde burada bakmak ıstersen. AMD'lerın ucuz oluyor şanslısın.
500Serisi uyumludur.
MSI B550M-A Pro AM4 soket uygun mudur?
Birde tavsiyem windows 11 kurman olur ekran kartı windows 11'e göre optimize edilmiş sanırım windows 10 da yaşadığım hiç bir sorunu şuan yaşamıyorum rahat rahat oynuyorum oyunumu.500Serisi uyumludur.