R5 3600 çok ısınıyor

Evet stok fanla hocam. Bir ara işlemcimin macununu değiştirirken işlemcimi pinlere macun kaçmadığından emin olmak için söküp takmıştım kuzenimle. Ondan dolayı olsa gerek BIOS sıfırlanmış. Battlefront2'ye girdim arkadaşımla oynayayım diye, hem de macunu test etmek için. Bir baktım 80'e dayandı, dedim düşer belki anlık olmuştur falan. 90+yı gördü, baktım duracağı yok, direkt bilgisayarı kapatıp BIOS'a girdim. Ayarlarımın hepsi sıfırlanmış. Tekrar yaptım girdim oyunuma. Normale döndü değerler. Daha öncesinde işlemcimin fanını yanlış montajlamam sonucu 110 dereceyi görüp görüp kapandığını 10. Açışta falan tesadüfen fark etmiştim. O yüzden sıcaklık konusuna çok dikkat etmeye çalışıyorum.
Anladım, 110 derece bayağı fazlaya kaçmış bir kule tipi de sen mi alsan bunları geride bırakıp :)

Anladım, 110 derece bayağı fazlaya kaçmış bir kule tipi de sen mi alsan bunları geride bırakıp :)

Bir ara bütçe ayırırsam almayı düşünüyorum ama ona gelene kadar bütçe ayırmam gereken daha önemli şeylerim var. UV sağ olsun önceliğim değil artık.

Bir ara bütçe ayırırsam almayı düşünüyorum ama ona gelene kadar bütçe ayırmam gereken daha önemli şeylerim var. UV sağ olsun önceliğim değil artık.
Orası da doğru al deyince alınmıyor ya. Hayırlısı olsun şu an işini görüyorsa. Ben stok fan sesine dayanamıyorum mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı