İşlemcim Ryzen 5 3600. overclock ile GHz artıracağım. FPS arttırır mı?
Yükselir fakat iyi bir soğutucun varsa giriş bu işe. Ama gözle görülecek kadar fark etmez soğutucun ve kasa hava akışın iyiyse dene. Aşırı bir ısınma görürsen geri çekersin.
Evet yükselecektir.
Nereye yükselir? Darboğaz olup olmadığını bilmiyoruz. Darboğaz varsa yükselir sadece.Tabii ki de artacaktır. Sonuçta işlemcinin performansı yükseliyor etkisi olur.
Darboğaz ne alaka anlamadım?Nereye yükselir? Darboğaz olup olmadığını bilmiyoruz. Darboğaz varsa yükselir sadece.
İşlemciye OC genelde ne için yapılır? Darboğaz ortadan kalksın ve ekran kartım tam verimde çalışsın diye. Darboğaz yoksa OC yapılmasına hiç gerek yoktur zira o işlemcinin stok fanıyla OC bile yapılmaz.Darboğaz ne alaka anlamadım?
Nereye yükselir? Darboğaz olup olmadığını bilmiyoruz. Darboğaz varsa yükselir sadece.
İşlemciye OC genelde ne için yapılır? Darboğaz ortadan kalksın ve ekran kartım tam verimde çalışsın diye. Darboğaz yoksa OC yapılmasına hiç gerek yoktur zira o işlemcinin stok fanıyla OC bile yapılmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.