Çözüldü R5 3600 - GTX 1660 Ti sistemde Valorant'ta GPU %60 çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

bineyy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
Kingston 16 GB Ram 3200 MHz
Ekran kartı
GTX 1660 Ti
Anakart
B450
İşlemci
AMD Ryzen 5 3600 3.60 Ghz
Arkadaşlar Valorant bildiğiniz üzere işlemci oyunu. İşlemcin %30-40 civarı çalışırken ekran kartım %60 civarlarında ve üstünde geziyor. Problem nedir?

Çözüm
170 civarı FPS alıyorum az değil mi? Benden düşük sistemler daha yüksek FPS alıyorlar.

Bu durum sadece ekran kartı ve işlemciye bağlı değil Windows sürümün, oyunun aldığı yamalar, oyun ayarların, oyunun senin sistemine olan uyumu hepsi bir parça. 170 FPS değil de 30-60 FPS alsaydınız bir sorun var diyebilirdik.
Bi problem yok gayet normal

170 civarı FPS alıyorum az değil mi? Benden düşük sistemler daha yüksek FPS alıyorlar.

Bu durum sadece ekran kartı ve işlemciye bağlı değil Windows sürümün, oyunun aldığı yamalar, oyun ayarların, oyunun senin sistemine olan uyumu hepsi bir parça. 170 FPS değil de 30-60 FPS alsaydınız bir sorun var diyebilirdik.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…