R5 3600 GTX 1660S sistem donuyor

hanzos

Hectopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Aniden ekran gidiyor ve tüm fanlar son seviyede çalışmaya başlıyor. PlayStation çalıştırır gibi çok ses çıkıyor. Monitör siyah ekran oluyor. Discord'da sesim falan karşı tarafa gidiyor (yaklaşık 10 saniye boyunca).

Sebebi nedir bilmiyorum.

Sistemim;
  • CPU: AMD Ryzen 5 3600
  • CPU soğutucu: Fuma 2
  • Anakart: MSI B550M PRO - VDH
  • RAM: XPG D60G RGB 2x8 CL16 3200MHZ
  • GPU: GTX 1660 Super
  • Kasa: Cooler Master TD500 Mesh
  • PSU: Cooler Master MWE 650W 80+ Bronze
  • HDD: Seagate Barracuda 2 TB
  • SSD: Samsung 970 EVO 500 GB
Bilgisayarda yüklü uygulamalar;

Tekrar sistemi açtığımda sorunsuz çalışıyor. Fakat bir süre sonra tekrar oluyor.

Son düzenleme:
Eksik Windows güncellemesi varsa yapın. BIOS güncellemesi varsa yapın. Hepsi güncelse, olay görüntüleyici raporu oluşturmayı deneyin.

Daha dün format attım aygıt yöneticisi kısmından eksik bir driver gözükmüyor. Şu anda ekran kartı driverini indiriyorum. BİOS'um formattan önce günceldi şu an güncel mi bilgim yok. Güncel olmasa da sorun için bir şeyi değiştirmez. Formattan öncede aynılarını yapıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
İhtimallere bakmak gerekir. BIOS güncel gözüküyor. Ekran kartı sürücüsünü kurup deneyin. Tekrar olursa, olay görüntüleyiciye bakmak gerekebilir.

İhtimallere bakmak gerekir. BIOS güncel gözüküyor. Ekran kartı sürücüsünü kurup deneyin. Tekrar olursa, olay görüntüleyiciye bakmak gerekebilir.
Ekran kartı sürücüsünü şu anda yükledim. Bilgisayarı yeniden başlatıyorum. Sorun devam eder ise bildiririm teşekkürler.
Şaka gibi sistemi yeniden başlattım tam şifreyi yazıcakken bahsettiğim şeyi yaptı. Bahsettiğim fan sesi. RGB'lerin farklı yanması vs her şey videoda gözüküyor zaten :/

Video :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
RAM Rgbleri farklı çalışmaya devam ediyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…