Elimdeki parçalara uygun bir güç kaynağı arayışındayım. Sistemde Ryzen 5 3600, 8+8 Corsair 2600 MHz RAM ve GTX 750 ekran kartı var. Ekran kartının neden böyle olduğu konusuna girmeyin çünkü geçici bir ekran kartı zaten daha iyisini sonradan alacağım için 600-650W bir güç kaynağı araştırıyorum. Sitede FSP, High Power gibi markaların iyi olduğu yazıyordu. Cooler Master için de iyi olduğu yazılmış fakat 80+ sertifikası olmayan nispeten diğer modellere göre daha ucuz bir güç kaynağı buldum. Onunla da ilgili görüşleriniz merak ediyorum.
www.trendyol.com
urun.n11.com
urun.n11.com
www.trendyol.com
Bunlardan alacak olursam öncelik hangisinde olmalı ve bu güç kaynaklarının yerine ne önerebilirsiniz?
Cooler Master Elite V3 600w Psu 120mm Fanlı (Aktif Pfc) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Cooler Master Elite V3 600w Psu 120mm Fanlı (Aktif Pfc) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
FSP 600w 80+ Aktif Pfc Hyper K Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
FSP 600w 80+ Aktif Pfc Hyper K yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bunlardan alacak olursam öncelik hangisinde olmalı ve bu güç kaynaklarının yerine ne önerebilirsiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: