Dual M.2 için B550 çipset alakasız şeyler. B550'yi PCI-ex. 4.0 için almalısınız eğer alacaksanız. Hem ekran kartları hem de SSD'ler bu nimetten faydalanıyorlar.
Anladım, yardımınız için teşekkür ederim. Sanırım ASUS Prime B450M-A II benim için doğru bir seçim olabilir. Bahsettiğim anakartta BIOS flashback özelliği var. Bu anakart ile R5 5600X kullanabileceğimi düşünüyorum.
Anladım, yardımınız için teşekkür ederim. Sanırım ASUS Prime B450M-A II benim için doğru bir seçim olacaktır. Bahsettiğim anakartta BIOS flashback özelliği var. Bu anakart ile R5 5600X kullanabileceğimi düşünüyorum.
İşte ben de tam olarak bu sebebten ötürü anakart konusunu açtım PCI-ex. 4.0 özelliği RTX 3000.
Serisi ekran kartları için o kadar önemli değil. Üstelik oyunlarda performansı etkilemiyor (yanlışım varsa düzeltin). B450 seviyesinde Dual M.2 özelliği olan anakart bulamadığım için sormak istemiştim.
İşte ben de tam olarak bu sebebten ötürü anakart konusunu açtım PCI-ex. 4.0 özelliği RTX 3000.
Serisi ekran kartları için o kadar önemli değil. Üstelik oyunlarda performansı etkilemiyor (yanlışım varsa düzeltin). B450 seviyesinde Dual M.2 özelliği olan anakart bulamadığım için sormak istemiştim.
Epey.com anakart özelliklerini ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun anakartı bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.
Hem R5 5600X işlemcisine geçiş yaptığım zaman tak çalıştır yapabildiğim için hem de 1TB M.2 aldıktan sonra 1TB ekleme yapabilmek için benim de gönlümden B550 geçiyor. Ama bir yanımda B450 zaten R5 5600X ile kullanılabilir diyor ve B450 almamı söylüyor. Sanırım en mantıklısı giriş seviye bir B550 olacak.
R5 5600X işlemcisini BIOS Update olmadan tak çıkar desteklediği için, Dual M.2 yuvası olduğu için, aradaki fiyat farkı fazla olmadığı için ve her ne kadar işime yaramayacağını düşünsemde PCI- ex. 4.0 için giriş seviye bir B550 almaya karar verdim. Yardımınız için teşekkür ederim.