Kasanın fan olabilecek her yerinde fan olması aşırı iyi bir durum değil. Sıcaklıkları paylaşınca gerekli mi değil mi belli olur.
Monitör gelince test edip ona göre hareket ederim. Herkese teşekkürler.
Kasanın fan olabilecek her yerinde fan olması aşırı iyi bir durum değil. Sıcaklıkları paylaşınca gerekli mi değil mi belli olur.
Bu anakartla voltaj düzenlemesi yapabilirsiniz hiç sıkıntı yok. Ama sıcaklıklar iyiyse ellemenize gerek yok diye düşünüyorum.![]()
Gigabyte B450M S2H AMD B450 DDR4 M.2 mATX Anakart incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu anakartım
Bu anakartla voltaj düzenlemesi yapabilirsiniz hiç sıkıntı yok. Ama sıcaklıklar iyiyse ellemenize gerek yok diye düşünüyorum.
Hiç sorun yok halledilemeyecek şeyler değil. R5 3600 gayet iyi bir işlemci güle güle kullanın..Umarım iyi olur bakıcaz artık.
Hiç sorun yok halledilemeyecek şeyler değil. R5 3600 gayet iyi bir işlemci güle güle kullanın..
O kasada işe yarayacağını sanmıyorum. İşlemci için olsa bir nebze onu soğutup egzos fandan atar ama sizin kasanızın önü kapalı çeksede çok bir hava çekemez. Dışarıya atmak konusunda iyi olur ama dışardan soğuk havayı çekmesi sorun olabilir. Render veya CPU yoracak, tam güçte kullanmayacaksanız işlemciyi 3.60 Ghz de kullanırsınız. Ben ilk başta öyle kullanmıştım ve gerçekten ısınmıyordu. R5 3600 iyi bir işlemci tam güçte kullanmak iyi olacaktır fakat işlemci 3.60 Ghz de çalışsa da performansı bence çok iyi.Fazladan iki tane fan var içinde yanlışlıkla aldım işe yarar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.