am4 uyumlu değil sanırımhttps://www.hepsiburada.com/xigmatek-red-scorpion-ii-sd1283-intel-amd-cpu-fan-p-BD804291?magaza=İste%20Netten
Bununda performansı gayet iyi kendm kullanıyorum
am4 uyumlu değil sanırımhttps://www.hepsiburada.com/xigmatek-red-scorpion-ii-sd1283-intel-amd-cpu-fan-p-BD804291?magaza=İste%20Netten
Bununda performansı gayet iyi kendm kullanıyorum
120mm düşünüyorum zaten,dark da hoşuma gitti.AG400 veya ıd cooling se-214 xt arasında kaldım.9 cmlik fan almayın, ses yapar. Dark x120 ile R5 5600 tam yük altında boost ile 70 dereceyi geçmeden kullanıyorum.
Değil ekstra aparat lazımam4 uyumlu değil sanırım
Uğraştırır beni öyle zamana diğer ürünlere yöneleyim.Değil ekstra aparat lazım
İkinci el sıfırdan çok ucuz olmuyo maalesef 700tl lik soğutucuyu 500tl ye zorla buldum oda bi sıkıntı olsa uğraştırır.Sıfır alıp rahatıma bakıcamDeğil ekstra aparat lazım
MSI Core Frozr L Oyuncu İşlemci Soğutucusu Fiyatı
MSI Core Frozr L Oyuncu İşlemci Soğutucusu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu soğutucuların sıfırları yok ama ikinci ellerine bakabilirsin
Hocam bişe sorucam,se-224xts - se-214xt - ak400 aralarında kaldım hangisi iyidir sipariş vericem.Gerekli hocam. Darboğaz yapar 3060 Ti ile 3600.
Snowman olan güzel, alınabilir. Bütçe artarsa:
![]()
ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 970,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçeyi aşıyor maalesef bunları alabiliyorum en fazlaBen 11.nesil İ7 11700K işlemci ile Deepcool AK400 Zero Dark Plus kullanıyorum boşta 45 50 oyunlarda 75 80 max görüyorum çok ısınan bir işlemci 11700K stok fanla hep 100 derecede kullanıyordum normalde sıvı soğutma lazım o işlemciye diyorlar ancak idare ediyor diyebilirim ak400 zero dark plus için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.