R5 3600 işlemci için anakart

Hepsinde 3000 ready yazıyor zaten B450 olanlarda ama BIOS Update gerekli. Benim ASUS B450-F'de de yazıyor 3000 ready ama BIOS güncel gelmedi. Ben güncelledim. Demek istediğim şey arkadaş tak çalıştır yapamayabilir.
Teşekkürler BIOS güncellemesi yaparsam kesin çalişir değil mi? Bir ton para vereceğiz boşa gitmesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci performansı düşmez canım öyle bir şey olmaz. O zaman Ryzen 3600'ü BIOS güncellemesi olmadan destekleyen en ucuz anakartı alıp keyfinize bakın

Bütün mesajlarınız-yardımlarınız için teşekküler. bugün sipariş veriyorum ve şu paçaları alıcam ,nolur nolmaz son kez sormak istedim bi uyumsuzluk varmı güncelleme yapmadan kullanabilirmiyim diye.aslında ekran kartını 2000e satıcaktım eski kartla devam edicektim ama alıcı bulamayınca mecburen bu yeni sistem topluyorum
Ekran kartı satın alındı: MSI Nvidia GeForce RTX 2060 Ventus XS 6G OC 6GB 192Bit GDDR6 Fiyatı
Anakart: MSI B450M PRO-M2 Max AMD B450 3200MHz DDR4 mATX Anakart Fiyatı
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı
RAM: Corsair Vengeance 16GB(2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram Fiyatı

Bence anakartı micro atx alma atx normal boy al ileride sağlıklı olmaz micro atx parça kapasitesi az atx boya daha fazla parça takabilirsiniz

Bence anakartı micro atx alma atx normal boy al ileride sağlıklı olmaz micro atx parça kapasitesi az atx boya daha fazla parça takabilirsiniz
hocam fazla parcaydı özelliklerdi vs bunlar önemli değil benim için gecici olarak alıyorum 3 yıl sonra çöpe atıcam uyum sorunu varmı onu bilmek istiyorum sadece

Belirttiğin işlemci ve ram ile B450 Tomahawk Max kullanıyorum, işlemciyi doğrudan görüyor zaten (ama bios güncellemek şart) diğer B450 anakartlar gibi problem olmuyor, ve sistemimden memnunum Samsung Evo 860'ı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…