R5 3600 işlemciye anakart ve RAM önerisi

HocaCamide

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Pastacı
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart: (B550 istemişsiniz diye B550 linki koyuyorum fakat bence B450 tavsiye etmeniz yararınıza olur. İşlemciyi daha iyi seçersiniz.) Gigabyte B550M S2H 5000mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart

RAM: (Kingston almaya önem gösterin. Kendisi çok sağlam markadır.) Kingston 16GB(2x8) HyperX Fury 3200mhz CL16 DDR4 Ram (HX432C16FB3K2/16)

Sıvı soğutma: MSI MAG CoreLiquid 360RH 360 mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu

Sisteminizde bence anakart ve RAM'e fazla bütçe ayırmışsınız. Bence işlemciyi ve ekran kartını yükseltmelisiniz.

Anladığım kadarıyla mevcut bilgisayarınızı yükseltiyorsunuz. Şu ürünler işinizi görecektir.

Kasanızın hava soğutma desteğiyle ilgili bir bilgiye ulaşamadım, o yüzden hava soğutma önerdim.

Anakart: (B550 istemişsiniz diye B550 linki koyuyorum fakat bence B450 tavsiye etmeniz yararınıza olur. İşlemciyi daha iyi seçersiniz.) Gigabyte B550M S2H 5000mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart

RAM: (Kingston almaya önem gösterin. Kendisi çok sağlam markadır.) Kingston 16GB(2x8) HyperX Fury 3200mhz CL16 DDR4 Ram (HX432C16FB3K2/16)

Sıvı soğutma: MSI MAG CoreLiquid 360RH 360 mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu

Sisteminizde bence anakart ve RAM'e fazla bütçe ayırmışsınız. Bence işlemciyi ve ekran kartını yükseltmelisiniz.
Öneriler için teşekkürler. O bütçenin içinde işlemcide var.
Hocam aynı sistemi dizmeyi düşünüyordum ama kararımı değiştirdim. Bence bir göz atın belki sizin fikriniz de değişir. Ekran kartı istememiştim diyebilirsiniz ama siz yine de bir göz atın :)
RAM
EKRAN KARTI
ANAKART
Ram i aynısını düşünüyordum bende. ekran kartı şuanda kasada takılı zaten onu yükseltmeyi düşünmüyorum. Teşekkürler
Anladığım kadarıyla mevcut bilgisayarınızı yükseltiyorsunuz. Şu ürünler işinizi görecektir.

Kasanızın hava soğutma desteğiyle ilgili bir bilgiye ulaşamadım, o yüzden hava soğutma önerdim.
TUF serisine daha iyi diyorlar ama hala karar veremedim. Soğutucuyu araştıracağım. Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı