- Makaleler
- 63
EFI paylaşabilir misin?
Zaten ilk kurduğum versiyona döneceğim için kextlerin sorun olacağını sanmam. Tekrar 12.3.1 kurmayacağım, ilk haline dönüyorum.Belki kext kaynaklıdır hocam bilemeyiz. Siz bilirsiniz tabi yoksa.
EFI dosyamı nasıl paylaşabilirim? Normalde Z: sürücüsünü direkt açıyordum ama şu anda neden bilmiyorum erişim iznim yok. Sağ tık > özellikler dediğimde güvenlik sekmesi de yok özel izin veremiyorum.EFI paylaşabilir misin?
EFI paylaşabilirseniz sistemdeki kextlere bir göz atalım. Duruma göre -lilubetaall denenebilir.
Explorer++ uygulamasını yönetici olarak çalıştırın indirip.Zaten ilk kurduğum versiyona döneceğim için kextlerin sorun olacağını sanmam. Tekrar 12.3.1 kurmayacağım, ilk haline dönüyorum.
EFI dosyamı nasıl paylaşabilirim? Normalde Z: sürücüsünü direkt açıyordum ama şu anda neden bilmiyorum erişim iznim yok. Sağ tık > özellikler dediğimde güvenlik sekmesi de yok özel izin veremiyorum.
Explorer++ uygulamasını yönetici olarak çalıştırın indirip.
EFI paylaşabilirseniz sistemdeki kextlere bir göz atalım. Duruma göre -lilubetaall denenebilir. Explorer.exe vardı USB'siz boot için, o yazılım ile erişebilirsiniz. Oradan EFI'yi masaüstüne kopyalayıp paylaşabilirsiniz.
Normal şartlarda aslında BT için bir kext olması gerekiyor. Çünkü ekstra usb bir BT aldım ve bir çok şey denedikten sonra sadece bu mevcut kalibrasyonda BT'yi sorunsuz çalıştırabilmiştim. Hatta şu an bu USB BT ile Magic klavye + mouse kullanıyorum sorunsuz.Polaris kartta RadeonBoost.kext tam aksine performans düşürebiliyordu. Öncelikle RadeonBoost.kext'i silin. BlueToolFixUp var fakat Bluetoothfirmware için herhangi bir kext yok. Kext'e(Lilu & VirtualSMC) ufak bir ekleme yapıp -lilubetaall ekledim, isterseniz müsait bir vaktinizde denersiniz.
![]()
config
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Denediniz mi Config'le?
Sizin söylediğiniz yöntemi yapmak istediğimde diskte yeterli yer olmadığı için izin vermedi. 9GB daha yer olması gerekiyormuş. Windows'tan acaba MacOS diskimde ki dosyalardan silme yapabilir miyim yer açmak için?Denediniz mi configle?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.