R5 3600 macOS 12.3.1 güncellerken boot olmuyor

güncellemeyi başarabildinizmi eğer başardıysanız banada yardımcı olursanız memnun olurum.

güncellemeyi başarabildinizmi eğer başardıysanız banada yardımcı olursanız memnun olurum.
@yusufklncc 'nin ilk sayfada belirttiği şekilde veri kaybı yaşamadan 12.1 sürümüne döndüm. Şu an için maalesef güncelleme için bir çözüm üretemedim.

@yusufklncc çok teşekkür ederim yardımınız için.
@tristessehivernale sizede çok teşekkürler. Dediğiniz gibi radeon kextini sildim test yapmadım ama sanki genel kullanımda bir tık arttı gibi performans.

Tamamdır hocam. Takibe alıyorum sizi, bir gelişme olursa güncellemeyle ilgili beni etiketleyerek bilgilendirirseniz sevinirim. Ben yapabilirsem sizi bilgilendireceğim, iyi geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ediyorum bayadır yokum bakamadım biraz kafa dalgındı. Bir sorun olursa tekrar etiket atabilirsin.
Çözüm olarak işaretlenebilir belki. @tristessehivernale

Son düzenleyen: Moderatör:
Kernel patchler 12.3.1'i desteklemiyor olabilir.
Mevcut sistemim 12.1, sistemimi 12.5'e güncellemeye çalışıyorum. OpenCore sürümüm 8.3, bütün kextlerim güncel ama sistemi bir türlü boot edemedim. AMD sistemlerde işletim sistemine kernel patch atılması gerektiği ile alakalı bir bilgi edindim fakat bunun nasıl yapılabileceğini bulamıyorum. Sizin konu ile alakalı bir bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…