Arkadaşlar çok uzun süre tekrar bir yorum yapıyorum. Son durum olarak belirteyim. iadeyi kabul etmediler. durum olarak kartın sağlam olduğunu belli başlı bütün testlerden geçtiğini belirttiler. iadeyi kabul etmememlerinin sebebi olarak kartın sağlam olduğuymuş. Ben de iade neden yapılmadığını tekrar sorduğumda "elden yapılan alışverişlerde kutudan çıkarıldıktan sonra bozuk değilse iade yapılamaz" gibi bir kanun yasa veya ne derseniz o varmış. internetten alınan ürünler için bu geçerli değilmiş. her neyse kartı aldım eve geldim, normalde kasaya dair olan her şeyin sağlam olduğunu düşünerek tekrar DDU ile driverları kaldırarak, ekran kartımı kurdum ilk başta bir iki sapıttı sonra 22.5.2 sürümünü denedim oynamaya devam ettim oyunlarımı bazılarında yine sapıttı 2 gün sonra RAM'ler ile ilgili bir topic okumuştum nerede olduğunu hatırlamıyorum. (buradaki yaptığım işlemleri yapın demiyorum tavsiye etmiyorum pinleri sökebilirsiniz!) RAM'lerin pinini sildim silgiyle, siyah izler vardı anlamamıştım. Sildikten sonra RAM'i geri taktım ve tüm sapıtmalar gitti normale döndü. Cidden şaşkınım. Bu arada sorunun PSU ile ilgili düşünen kim varsa aklından silsin 400W PSU çatır çatır oynatıyor arkadaşlar, hayvan gibi yük altına da girdiği oldu ama oynatıyor yani buradaki bilgi kirliliğini ortadan kaldırayım. Fakat sizin 400W PSU'nuz varsa bu dediğimi baz almayın, ben de bu şekilde en azından. Onun haricinde Driver'ı en son sürüme yükselttim oyunları oynamaya devam ediyorum. Şu anlık yapabileceğim her şeyi denedim ve evet fiyatına göre çok iyi bir kart GTX 1660'a veya 1660S'e yakın performans sergiliyor ama bir dahakine kart alırsam AMD'lerde GPU olarak ne olursa olsun bulaşmayacağım kesindir. GPU almayı düşünen varsa NVIDIA'dan yolunuza devam edin başınız ağrımasın. Evet pahalı olabilir biliyorum ama arkadaşlar bu AMD'deki dert eğer başınıza piyango gibi vurursa emin olun çekilecek dert değil. RAM pinlerini silince düzeldi diyorum gerisini siz düşünün. (Buradaki yaptığım işlemleri yapın demiyorum tavsiye etmiyorum pinleri sökebilirsiniz!)