R5 3600 pin yamukluğu

Meseber

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,

Sıfır aldığım ürün yerine oturmayınca dikkatli bakınca aşağıdaki durumun farkına vardım. Ürünü tekramaretten aldım ve iptal etme hakkım devam ediyor. Ne yapmalıyım, şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar...😇

Dosya Ekleri

• 1610650199731.jpg
    1610650199731.jpg
    204,4 KB · Görüntüleme: 76
  • 1610650199731-2.jpg
    1610650199731-2.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 75
Selamlar,

Sıfır aldığım ürün yerine oturmayınca dikkatli bakınca aşağıdaki durumun farkına vardım. Ürünü tekramaretten aldım ve iptal etme hakkım devam ediyor. Ne yapmalıyım, şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar...😇

Bence hemen iade edin.

Selamlar,

Geçmiş olsun, ürün mefta olmuş. İade edin.

İade etmeniz biraz zor olur suçu sana bulabilirler önce iade etmeye çalış yok gg diyenler gelmeden önce forumda bir arkadaş bayağı yamulmuş pinli AMD işlemciyi telefoncu + kuyumcuya birlikte çalıştırtarak yaptırmıştı üstelik çok ucuza umudunu kaybetme kısacası. Bir de olmazsa garanti seçeneği de var ama kesin düzeltebilirler mi şüpheli bir durum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı