R5 3600 PUBG oynarken 95 derece

Macar7

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600
Ekran Kartı: MSI RX 6500 XT MECH 2X
Anakart: Gigabyte B550M DS3H
Ram: XPG GAMMIX D30 2x8GB
Depolama: Samsung 970 EVO Plus 1TB
Anakartım B550M DS3H, ekran kartım RX6500 XT ve işlemci fanım stok fan ancak PUBG oynarken işlemci 95 dereceleri görüyor. İlk dizdiğimde yani 1.5 yıl önceden beri termal macununu tazelememiştim Amazon'dan MX-4 aldım ve sürdüm ancak bir fark olmadı. Fan mı değiştirmeliyim yoksa yapabileceğim bir ayar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartım B550M DS3H, ekran kartım RX6500 XT ve işlemci fanım stok fan ancak PUBG oynarken işlemci 95 dereceleri görüyor. İlk dizdiğimde yani 1.5 yıl önceden beri termal macununu tazelememiştim Amazon'dan MX-4 aldım ve sürdüm ancak bir fark olmadı. Fan mı değiştirmeliyim yoksa yapabileceğim bir ayar var mı?
Kule tipi bir soğutucu almak mantıklı.

Kule tipi/sıvı soğutma al derim bayağı bir farkını görürsün.Ekran kartı kaç derece?

Kule tipi/sıvı soğutma al derim bayağı bir farkını görürsün.Ekran kartı kaç derece?
65 derecelerde olması lazımdı eve gidince bakarım. Uv yapayım mı bir zararını görürmüyüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı