R5 3600-RTX 5700XT sistem alınır mı?

Bunu önerir misiniz hocam?

Evet. Ama pchocasi videosunda saatlik indirimler paylasiyordu, 10k dusuyordu. Oyle yakalayip bunu da alabilirsiniz.

5500 270 FPS sabit verir mi bilemem ama o monitorun fiyati da bomba gibi, indirimli fiyat.

Normalde 15k 6650XT sistem olsa onu atip 2K paraya monitor atardim ama şu an yok.

Evet. Ama pchocasi videosunda saatlik indirimler paylasiyordu, 10k dusuyordu. Oyle yakalayip bunu da alabilirsiniz.

5500 270 FPS sabit verir mi bilemem ama o monitorun fiyati da bomba gibi, indirimli fiyat.

Normalde 15k 6650XT sistem olsa onu atip 2K paraya monitor atardim ama şu an yok.
laptopumu alacak olan vazgectı :/ 17 cok dıyor hocam alamayacagım sanırım

hocam size özelden ulaşabilirmiyiz

Son düzenleme:
Laptopumu alacak olan vazgectı :/ 17 cok dıyor hocam alamayacagım sanırım.

Hocam size özelden ulaşabilir miyiz?

O zaman 13K'ya satmayi teklif et. Ciddiyim. Bari sistemi al, Laptop'tan kurtul derim inşallah.

Ozel iletisim adresi vermek yasak maalesef.

O zaman 13K'ya satmayi teklif et. Ciddiyim. Bari sistemi al, Laptop'tan kurtul derim inşallah.

Hocam RTX5700'lü sistemi olan adamla konuştum başa baş takasa geliyor sizce edeyim mi monıtorde verecek.

Yardımcı olur musunuz hocam ben cok anlamıyordumda.

Aynı ekran kartını kullanıyorum. 4 yıldır beni bayağı tatmin etti. Kronik bir sorunu falan da yok. Kullanmadan direkt yaftalayanlar hata ediyor(*). Öte yandan esas sıkıntı artık minimum sistem gereksinimlerine konu olmaya başlayan bir sistemi toptan almak bana hiç mantıklı gelmiyor. Daha iyisini al bence.

(*): RTX 3060, RX 6600 vb. kartlar buna denk oyun performansına sahip. Ancak RX 5700 XT ve aynı mimariyi paylaşanlar performansına göre çok elektrik harcıyor. Bu da bir dezavantaj.

Abi merhaba laptopumu alacak olan musteri vazgectı almaktan bende kasayı hazır olarak satan adama teklıf verdım monıtorle birlikte başa baş takası kabul etti sizce yapmalı mıyım?

Son düzenleme:
Hocam RTX5700'lü sistemi olan adamla konuştum başa baş takasa geliyor sizce edeyim mi monıtorde verecek.

Yardımcı olur musunuz hocam ben cok anlamıyordumda.

Abi merhaba laptopumu alacak olan musteri vazgectı almaktan bende kasayı hazır olarak satan adama teklıf verdım monıtorle birlikte başa baş takası kabul etti sizce yapmalı mıyım?

RX 5700 XT olan fosil kart. Bence gerek yok.

Peki dği.

ASUS Dual RTX 2060 6 GB DDR6 192 bit ekran karti.
Peki bu olan olur mu hocam gercekten sıkıldım bu laptoptan.

RX6600 bul bari sistem takas. RTX2060 da olmaz. İkinci el ya, o paraya ikinci el cok dsha iyi olur. Sifir da yine daha iyi oluyor. Tabii takas icin deger dusuyor.

RX6600 bul bari sistem takas. RTX2060 da olmaz. İkinci el ya, o paraya ikinci el cok dsha iyi olur. Sifir da yine daha iyi oluyor. Tabii takas icin deger dusuyor.

Hocam takas edecek adamın soyledıgıne gore her oyunu acıyor ben sadece Valorant ve CS oynuyorum onlarda aldıgım maksimum deger GTX1650 ile 130-150 arası adam ekran goruntulerını attı +200 birde fosil kart ne demek.

Hocam takas edecek adamın soyledıgıne gore her oyunu acıyor ben sadece Valorant ve CS oynuyorum onlarda aldıgım maksimum deger GTX1650 ile 130-150 arası adam ekran goruntulerını attı +200 bir de fosil kart ne demek.

Eski kart demek.

Sen laptopunu bence 10k ya da 13K'den sat. O zaman alan olmaz mi? RTX2060 az kalir. Tabii simdi burada fiyat konusuyor ama belki laptop o kadar para etmiyor, senin laptop ne?

Eski kart demek.

Sen laptopunu bence 10k ya da 13K'den sat. O zaman alan olmaz mi? RTX2060 az kalir. Tabii simdi burada fiyat konusuyor ama belki laptop o kadar para etmiyor, senin laptop ne?

Abi benım laptop Acer Nitro 5 özellikleri.
i5 11400.
8 GB RAM.
256 GB hafıza.
GTX1650 ekran kartı

Takas edecegım sistemin özellikleri.

Ryzen 5 3600 Pro.
MSI B450M Pro- M.2 Max anakart.
16 GB DDR4 RAM.
Sapphire Nitro+5700XT 8 GB ekran kartı.
HP120 GB SATA SSD.
600W 80+ Power.

Technopat Haberler