Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 5600X | RX6700XT
Geçenlerde R5 1600 - RX 5600 XT sistem değerlendirmesi diye bir konu açmıştım lakin hem R5 1600 'den beklediğim performansı alamamam, hem istediğim düzeyde O.C. yapılamayışı "silicon lottery" ve RX 5600 XT 'yi besleyemeyişi sonrasında R5 3600 sipariş verdim yarın elimde olacak. Yeni sistem özetle şu oluyor;
İkinci olarak da bu işlemciyi en performanslı nasıl kullanırım? Soğutucuma güveniyorum açıkçası. El ile O.C. mi yapmalıyım, 4.4GHz kaldırır mı bu anakart, yoksa Ryzen Master programından PBO açsam, bu soğutucu ile 4.2GHz alır mıyım? CS:GO oynayacağım için işlemcinin performansı benim için çok önemli. 1-2MHz bile oldukça etki edebiliyor o oyunda.
- R5 3600 - Arctic Freezer 34e-Sports Duo
- Gigabyte B450M-S2H
- Corsair Vengeance LPX (2x8GB) 16GB 3000MHz
- MSI RX 5600 XT Gaming X
İkinci olarak da bu işlemciyi en performanslı nasıl kullanırım? Soğutucuma güveniyorum açıkçası. El ile O.C. mi yapmalıyım, 4.4GHz kaldırır mı bu anakart, yoksa Ryzen Master programından PBO açsam, bu soğutucu ile 4.2GHz alır mıyım? CS:GO oynayacağım için işlemcinin performansı benim için çok önemli. 1-2MHz bile oldukça etki edebiliyor o oyunda.