Uyumlu. Monterey’e kadar kurulum yapabilesiniz. İmaj olarak bizim imajlarımızı kullanabilirsiniz. İmajların içinde de zaten kurulum için video var. Ekstradan Ethernet, Wi-Fi ve SSD gibi donanımlarınızın tam modelini AIDA64 ile öğrenip buraya yazın.Sistemime macOS kurabilir miyim, uyumlu mu? Kurulum için makale var mı forumda?
Hocam sizi macOS kurma konusundaki birçok makalede gördüm. Bu işlerden gerçekten anlayan birisiniz. Fakat ben neredeyse hiç bilmiyorum. Şimdi bu sisteme kurabilir miyim? Kuramazsam da hangi parçalar engel oluyor? Ethernet kablosuyla kullanıyorum bilgisayarımı zaten. WiFi kartı ve/veya bluetooth şart değilse almam şartsa da alırım zaten.@453482 Wi-Fi, BT yok. Ethernet RTL8111.kext. SSD OEM Samsung çıkmaz bu sistemde.
Başarılı Kurulum: Ryzen 5 3600, RX 580 | OpenCore Catalina 10.15.4
Herkese selamlar! Elimden geldiğince rehber tarzı anlatmaya çalıştım, hazırsanız başlayalım :) İlk adımımız imajımızı indirmek ile başlıyor; https://www.technopat.net/sosyal/konu/opencore-macos-catalina-10-15-7-19h15-intel-amd-kurulum-imaji.1278171/ İmajı indirdikten sonra, DMG dosyamızı...www.technopat.net
Doğrudur. Aliexpress'den almıştım bu modeli şubat 2021'de. TR'ye Kasım'da satışına başlanmış bi' ürün. Teşekkür ederim.Ömrümde ilk defa duyduğum bir marka fakat sorun çıkacağını düşünmüyorum. Dediğim gibi Monterey 12.3 imajını indirip deneyebilirsin. Alttaki EFI'yi deneyebilirsin:
![]()
Ryzentosh - 6 Cekirdek - RTL8111
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.