Bir gün PC'yi açtığımda ekranda küçük kareler gözükmeye başladı, sonra telefondan kamerayı açarken PC kendini yeniden başlatmaya başladı, ben de dikkate almadım monitörün hatasıdır diye, (ufak hatada dikkate almak gerek). Bugün PC'yi açtığımda ekran siyah oldu ama monitör çalışıyor sonra PC yeniden başladı tekrar aynı hata olmadı, sonra bildirimlerde bunu gördüm.
Sorun monitörden mi ya da PC ile alakalı mı anlayamadım, yeni monitör gelecek bakalım onda da aynı sorunu yaşayacağım mı?
Bende bir RX580 kullanıcısıyım ve benim de başım çok ağrıdı bu sorun yüzünden her yerde araştırdım Denetim Masası-güç seçenekleri-güç düğmeleri kısmından hızlı başlatma ayarını kapatarak çözmüştüm bir deneyebilirsin.
Bende bir RX580 kullanıcısıyım ve benim de başım çok ağrıdı bu sorun yüzünden her yerde araştırdım Denetim Masası-güç seçenekleri-güç düğmeleri kısmından hızlı başlatma ayarını kapatarak çözmüştüm bir deneyebilirsin.
Kendi sistemimde yaptığım bir diğer değişiklik ise Radeon Adrenalin'e Edition yazımını kaldırıp Pro software yüklemek oldu Pro software kurduktan sonra ise hiç WattMan yaşamadım.
Kendi sistemimde yaptığım bir diğer değişiklik ise Radeon Adrenalin'e Edition yazımını kaldırıp Pro software yüklemek oldu Pro software kurduktan sonra ise hiç WattMan yaşamadım.
Adrenalin ve Pro software arasında arayüzde hiçbir fark yok adrenalin biraz daha oyuncular için Pro software ise daha çok iş için ama Pro software in kararlılık oranı daha fazla.
Dünde aynı şekilde PC'de sorun olmuş, bugün açtığım da alttaki uyarı çıktı, ve bildirim panelinde "sürücü onarmak için bilgisayarı yeniden başlatın" bunu her gün diyor ve her gün başlatıyorum.
Sorunum bu şekilde resimdeki gibi bende de aynısı olmuştu.