OpenCore R5 3600 RX560 sisteme EFI bulma

Eki Görüntüle 1355749

Bahsettiğiniz EFI, diskinizi yerleştirdiğinizde gelen EFI miydi yoksa kurulum sonrası direkt sağ üstte gördüğünüz OC EFI miydi? Yani USB'siz boot yapmak isterken gelen EFI'yi mi çıkardınız? Onu mu kastediyordunuz?
Ekran Resmi 2022-04-10 13.26.07.png

Sağ alttaki isimsiz diskler benim disklerim. EFI diski silindi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'un yüklü olduğu SSD'nin EFI'sini kastediyorsunuz, doğru anladım değil mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam olarak 13:15'teki olaydaki EFI'den bahsediyorum. Yapıştırmak yerine çıkarttım yanlışlıkla.

Spotlight'da çıkmadı mı? Çıkmıyorsa yeniden indirebilirsiniz tabii. Bahsettiğiniz işlemler nedir?
Videoyu yaklaşık 1 dakika geri sarıp OpenCore Configurator kurulumundan başladım. EFI klasörü geldi yapınca. Çok teşekkür ederim şimdi devam edeceğim işlemlere. Bu arada bu zamana kadar Mac kurmadığım için pişman oldum. Oyun oynamak dışında Windows'a geçeceğimi zannetmiyorum. Sadece beni yoran tek şey CTRL yerine Windows tuşuna basmak oldu. Onların yerlerini değiştirebilsek mükemmel olurmuş.

Yer değişimi mümkün diye biliyorum da ben de alıştım artık. O sistemin ufak tefek oyunlardaki performansı üzmez muhtemelen. EFI klasörünü diske atarken eğer diskte Microsoft klasörü varsa ona dokunmayın. Yani EFI(ana klasör)>Microsoft & Boot & OC klasörleri şeklinde olması lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı