R5 3600 - RX590 sistem oyunlarda reset atıyor

SlimeSeverim

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Sapphire RX 590 8gb NIRTO+ Special Edition
İşlemci: Ryzen 5 3600
Ram: 8x4 2400 mhz 32GB ram
Anakart: MSI x470 Gaming PRO Carbon
Monitör: MSI MAG 272F
PSU:Enermax Maxpro III EMP700W
RAM
8x4 2400 MHz 32GB RAM
Ekran kartı
Sapphire RX590 8GB Special Edition
Anakart
MSI Gaming PRO Carbon
İşlemci
Ryzen 5 3600
Bilgisayarımda sistem yoran oyunlara girince Fortnite ve Dead by Daylight gibi PC bir süre sonra reset atıyor kendine, PSU watt değerlerini bilmiyorum çünkü kasanın yanında GameBooster yazısı kapatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sorun muhtemelen ekran kartındandır, 500 serisi yazılım sıkıntıları ile biliniyor. FurMark testi yapabilir misin? Test sırasında kapanıyorsa muhtemelen ekran kartındandır.

Sorun muhtemelen ekran kartındandır, 500 serisi yazılım sıkıntıları ile biliniyor. FurMark testi yapabilir misin? Test sırasında kapanıyorsa muhtemelen ekran kartındandır.

Hocam 16 dakika test yaptım reset falan atmadı 82 dereceyi gördü ekran kartı. Oyunlarda ortalama 75 dereceyi görüyor ekran kartı.

Sorun işlemcide olabilir mi biraz fazla ısınıyor %30 %40 kullanımda 70-80 derece arasını görüyorum stok fan var.

O dereceler R5 3600 için normal. Eğer ekran kartında bir sorun çıkmadıysa bir de PSU'ya bir şekilde baktırmanızı öneririm, onun dışında maalesef çok bir fikrim yok.

O dereceler R5 3600 için normal. Eğer ekran kartında bir sorun çıkmadıysa bir de PSU'ya bir şekilde baktırmanızı öneririm, onun dışında maalesef çok bir fikrim yok.

Hocam PSU watt değerini nasıl öğrenebilirim bu Game Booster yazılı yerin arkasında fakat bu RGB aydinlatmali yer köpükle yapıştırılmış çıkartmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…